I just wanna be loved by you...

 
 
Kom hem från Rebecka för ett tag sen, där var jag iaf med henne och Amanda, mycket trevligt det! Kollade på bilder på.. ehm... folk. haha. Igår var jag och Amanddueee på mellandagsrean och shoppade lite, var först i stan och sen drog vi till Täby också. Hittade som tur var en hel del faktiskt! :) Träffade Jonas ett tag på kvällen, var ute och gick runt en massa och snackade.
 
Var i täby idag igen, köpte en tröja, min mamma tog den när vi kom hem.. :'( Okej hon betalade den, men snart så är den min minsann, mohahhaha! Funderar på att sova snart, får se hur det blir med det. Hehe, fett punktig jag är. Men. Det. Är. Riktigt. Fint. Det.

I liked things better when I didn't understand them.

 
Sitter just nu hemma hos mamma och gör typ ingenting. Har varit hos pappa igår och idag, firat jul osv, riktigt mysigt. Har fått en massa fina julklappar också! Idag fyller Denise år, så grattis till henne! Har även firat henne lite idag :)
 
Imorgon ska jag och Amanda till stan och shoppa! Taggade som fan är vad vi är! :D
 

God jul!


Jullov!

Nu är det äntligen jullov! Onödig avslutning idag, då de endast typ visade våran Madness video.. D: Delades även ut några diplom, klagomuren fick dock inget för våran insats till en bättre skola.. haha eller något, dom får se på det hur dom vill.. Bättre för oss iaf (a) hehe
 
 
Vill tll London. Vill göra en tatuering. Vill inte vara i Sverige, speciellt inte i Åkersberga. Okej det är mtycket jag inte vill, men är trött på att vara här. Vill fira jul i London, vill bo i London, vill vara född i London. Men nej.
 

I need to know if it's real love.

Efter skolan idag åkte jag och Amanda hem till mig ett tag, sen drog vi tillbaka till skolan på möte om språket osv. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det.. Knallröd och en aning nervös rektor... 
 
Vi gjorde i alla fall klart våran musikvideo idag och så här blev den:

Muse, Madness - Simone & Sandra from Simone Wiktor on Vimeo.


Anses man vara rasist om man serverar brända lussebullar vid jul?

Nämen tjenare! Sov hos Sandra inatt och vi har filmat väldigt mycket, men vi har även gjot annat, typ varit i Centrum. EYY Centrumhäng, som alla coola människor här i berga!
 
 
Är i alla fall hemma nu och har precis klippt klart hela våran musikvideo, så imorgon är det bara musik som ska läggas till! Skönt att vara klar med klippningen ska jag säga er. Blev dock kort med klipp i slutet, men jag löste det, hehe. Nu ska jag duscha och sen dricka te och kolla ikapp julkalendern som jag missat nu i två dagar xD haha ja jag kollar på den! (a) Måste också se på Vampire Diaries, men det hinner jag nog också med. 

A woman's heart is a deep ocean of secrets.

 
Två till bilder på Sandra från i torsdags, fast med den blåa sminkningen.

I like the bad-boy types.

 
 
Här är tre bilder på Sandra med den ena sminkningen från igår.

Love Will Tear Us Apart

Sitter just nu hemma hos pappa, har klippt massa till vidoen osv idag igen. Imorgon och på söndag ska jag och Sandra se till att filma klart allt till musikvideon så att vi bara kan fixa det sista sen på måndag.
 
Igår sov Sandra hos mig och vi filmade lite. Jag sminkade henne, rätt så coolt ändå, haha, kan lägga in bilder snart i ett andra inlägg :)
 
 
Köpte även biljetter till Bråvalla idag, så är superglad för det!! :D De hälsade mig välkommen via Twitter, vilket nästan är lite pinsamt eftersom man då kan se mitt Twitternamn på deras hemsida... D: 

Pistanthrophobia, the fear of trusting someone.

Behöver looooov nu! Kan inte koncentrera mig på lektionerna längre, är trött dygnet runt, somnar på lektionerna, men kan inte sova på nätterna.. Inte så bra. Tänker bara på en endaste person hela tiden. Saknar dig!♥
 
Imorgon har jag matteprov, kan ingenting. Men det är iaf den enda lektionen som vi har på torsdagar. Jag och Sandra ska filma lite innan skolan.

You'll find that life is still worthwhile, if you just smile.

Sitter och kollar på Burlesque, var tvungen att se den igen! Älskar den! Haha. Har bara varit hemma idag, tagit han om hundarna ett tag nu på kvällen så var i för sig ute på en långpromenad tidigare ikväll, men annars har jag bara typ suttit och kollat på tv. Har även fixat och klippt lite till min och Sandras musikvideo, det börjar likna något nu! Har planerat den här slappis kvällen hela veckan xD haha. Sjukt skönt att bara ta det lugnt ska jag säga er. Är alltid så jävla trött nu för tiden, men hoppas på att jag lyckas ta igen lite vila nu den här helgen :)

Nobody can bring you peace but yourself.

 

Worn out places, worn out faces...

Skulle ha befunnit mig på en helt otrolig konsert just nu om det skulle ha blivit som det skulle. Har varit lite deppig nu på kvällen, lyssnat på Muse låtar och sånt där. :'(
Muse på Reading Festival 2011♥
Har precis sett på Criminal Minds, men det slutade precis. Ska hitta något annat att se på och ta och koka lite te nu.
 

Snökaos

Har haft några riktigt bra dagar nu på sistonde. Massa kul har hänt, såna saker som kan göra mig lycklig i flera dagar! Så nu är jag väldigt glad :D hehehe
 
 
Idag var det riktig snöstorm ute, helt kaotiskt om jag kan uttrycka mig så. Fick sluta vid klockan ett för att alla skulle kunna ta sig hem, tåg och bussar var inställda, så några lärare var ute och skjutsade runt på elever. Martin körde fast i snön på väg ut från parkeringen, Sandra och Erica fick putta bil, det såg kul ut, hahaha x)
 
Senare kapade jag av mig mitt hår. Det blev riktigt kort ska jag säga er... Fast känns skönt med tanke på hur jävla slitet det var. Kan ju inte ens påstå att allt det slitna är borta nu heller, men bättre är det iaf :)
 
Så här kort blidde håret, hehe...

Bättre bild på min piercing

Nu har jag bytt till en ring och just nu så ser det ut så här^ Riktigt nöjd faktiskt :D