It's no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.

 
Va med Sandra i skolan ett tag idag och filmade lite. Hehe ehm ja vi va i skolan på lovet... Efter det har jag inte gjort så mycket, ska nog färga håret snart och försöka få bort missfärgningen som blev efter att jag hade färgat håret rosa. Imorgon vet jag inte vad som händer, men på torsdag ska jag iaf till Täby med Erica och sen på fredagen ska jag på Halloween fest hos Sofia! :)
 

Every weird thing about you is beautiful and makes life interesting.

Har pluggat hela dagen som planerat. Eller okej inte hela, sov halva också, hehe. Just nu sitter jag och samlar kraft till att läsa igenom allt, men det kan ta ett tag, haha. Ska träna sen och kanske inget mer. Hoho är jätte rastlös, buppilupp! Nu blir det konstigt här, så adjö med er... hahahaha.....

A day without sunshine is like, you know, night.

 
Blev aldrig någon Norrtälje idag, vi drog till stan istället. Hämtade biljetter till Breaking Dawn Part 2.. Så hemskt att det snart är över :'( Köpte även två tröjor sen käkade vi på Jensens också, riktigt trevlig dag.
 
Imorgon ska jag försöka bli klar med en historie uppsats, sen så på tisdag och några andra dagar ska jag och Sandra fortsätta filma vår musikvideo. Vet inte riktigt vad mer som händer nu på lovet, men om modern min åker iväg så blire nog fest hära :D hihi.

Why be a woman, when you can be a man?

 

I never wanted the stars, never shot for the moon, I like them right where they are... all I wanted was you!

 
Är hemma nu. Varit med Sandra igår och sov där. Vi har gjort en hel del bland annat filmat lite till våran musikvideo. Sandra kommer hit sen ikväll och imorgon ska vi till Norrtälje och göra något, vet fan vart vi fick den idén ifrån, men men.. haha.
 
Hade det rätt så kul i skolan i torsdags också, men nu har jag en veckas lov.

Quake Arena

 
Sitter och väntar på att Sandra ska komma ut ur duschen så att vi kan se på PLL sen. Är as taggad! haha. Var rätt så kul dag i skolan iaf så hoppas att det blir det imorgon också. Jag, Sandra och Sofia stannade kvar ett tag  efter skolan och spelade datorspel, manliga som vi är, haha!
 

We always adore the one who ignore us; and ignore the one who adore us.

 
Sitter och dricker mitt älskade te och sånt där.. Varit i skolan och sen varit ute på promenad med hundarna. Fick reda på en trevlig sak i skolan idag, vi har studiedag på fredag!! Fasiken vad skönt, så nu har vi bara två konstiga dagar kvar i skolan innan lov :D hoho
 
Imorgon får jag äntligen se på Pretty Little Liars igen! Har längtat ihjäl mig, hehe.

Hold fast to your dreams, for without them life is a broken winged bird that cannot fly.

 
Sitter och dricker te och lyssnar på musik. Den här veckan kommer att bli väldigt slapp. Onsdag och torsdag har vi något med hela skolan, indelade i grupper så inga lektioner under dom dagarna. Så bara två dagar med skolarbete kvar innan höstlovet.
 
 

What happens when you lose your heart's desire?

 
Hejsan! Sitter i min säng och har typ pluggat hela dagen. Har inte lärt mig ett skit, så känns väldigt onödigt så här i efterhand. hehe.
 
 
Ganska mycket som händer nu... Eller asso för mig, vet inte hur eller vad eller något. Allt är bara sjukt förvirrande, vilket jag stör mig på rätt så mycket. Kan inte tänka på något annat än det här just nu. Det hände inte i ett så jätte passande läge. Det kan även bli ganska så pinsamt framöver... hmm, kul det. Vad är mitt liv annars skapt för, om inte för att just vara awkwaaard!
 
 
Nu ska jag lämna mitt rum och kolla på tv eller något. Te skulle inte vara så dumt. 

"Live free"

Idag har jag för det mesta bara åkt bil, men det har varit helt värt det, för jag har äntligen fått göra min älskade tatuering som jag har planerat väldiiiigt länge nu! :D Sjukt jävla nöjd iaf!

Kangaroos, koalas, platypus and kookaburras

Pratar med någon snubbe från Australien, försöker lära honom svenska och han lär mig nya saker om Australien, haha. Imorgon ska jag skaffa mig fåglar. Eller? Kanske det ja, hehe skumt. Har annars haft en rätt så trevlig dag idag, kan inte precis klaga på skolan, vi gör typ ingenting. Det våra lärare tycker är stora uppgifter tycker jag oftast är hur enkelt som helst.. haha okej peppar peppar! :D Ska nog gå och lägga mig snart (om några timmar, hehe), ska upp tidigt imorgon.

#Robstenisunbroken


Dags att plugga?

 
Sitter i soffan, dricker te och kollar på Apornas planet, riktigt bra film enligt mig... Så otroligt gullig apa, är kär i en apa. Det va ju något nytt det. Borde plugga tyska, har prov på måndag, massa jävla grammatik skit. Har ju sett filmen tidigare så kanske borde överväga att sätta mig ner och ta tag i tyskan istället? Aa får nog bli så...
 
 

Well, This is awkward...

Nu vart dagen lite pinsam.. Eller aa och lite fel, lite sådär på sniskan. Men det här var jag idag^ ifall ni ville veta alltså. Nu ska jag fortsätta mitt pinsamma liv. Bajj.

Vem:

1. Vem älskar du?: Min familj, mina vänner och min crush! xD

2. Vem hade du senast sex med?: ... hehe vet liksom inte vilka som läser min blogg.. :O

3. Vem vill du bli full med? Sankt! haha

4. Vem är den bästa artisten/gruppen?: MUSE!!♥

5. Vem pratade du senast i telefon med?: Min syster Denise.

6. Vem är snällast i världen?: Min mamma och pappa (a)
7. Vem vill du prata med?: Någon speciell...

8. Vem sov du senast med?: Sandra

9. Vem såg dig full senast?: Vet inte, dom som jag drack med senast.

10. Vem vet allt om dig?: Ingen vet nog riktigt allt om mig.