How I wish, how I wish you were here..

girl

2012-09-29

Hejsan! Idag har jag och Sandra suttit inne hela dagen och kollat på Cougar Town, haha. Väldigt skojsigt det! Hade inbrott i husvagnen inatt, dock inte lika skoj det. Någon hade klättrat in genom fönstret och typ sparkat ner toadörren och på vägen ut så hade de sparkat upp dörren dör att komma ut.. Nödvändig, inget verkar typ vara snott, verkar bara vara några med allvarliga problem som inte har något liv och tycker att det är kul att förstöra. Jävla äckel berga!
Igår va några vänner här hos mig, sjöng lite fint, spelade musik, snackade och massa annat trevligt.
 
Känner att någon av mig och Sandra just nu måste resa på sig och ta bort den där jävla menyn som spelas om och om igen.. hehe! Nej men nu ska vi kolla  vidar på CT. Byee!

Winners never quit and quitters never win.

 

The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.

Igår var vi i stan på "Ligga schysst" med skolan, va väl i princip precis samma grej som förra året, men Martin Björk är ju sjukt jävla skön iaf, även fast att han drar samma skämt.. haha :)
Idag har jag bara varit i skolan och haft matte, gick inget bra det.. hehe men får väl ta och försöka plugga lite hemma innan nästa lektion då vi även har prov. Ikväll ska jag umgås med min syster Denise, det ska bli trevligt det :D

All children are artists. The problem is how to remain an artist once he grows up.

 
Fotograferade min lärares barn i tisdags. Hon frågade mig om jag kunde göra det, så varför inte..? haha Va i alla fall kvar ett tag i skolan med snälla Erica som väntade medans jag fotograferade, sen gick jag hem och då hände det en liten pinsam grej..

If we weren't all crazy, we'd just go insane.

 

A goal is a dream with a deadline.

Varit ute och sprungit ikväll, kände att jag verkligen behövde rensa tankarna, det här får fan inte fortsätta längre..
 

Don't give a fuck


Every human longs for peace and love

Ligger i soffan och lyssnar på Muse. Varit i Liljeholmen och haft språk idag, är så sjukt jävla trött på skoljäveln som jag valt! VÄLJ ALDRIG JB ni som ska börja i gymnasiet! Vi är fan tvugna att åka till andra sidan stan för att ha språklektion och vi har inget att säga till om. Valde liksom en skola nära mig FÖR ATT JAG VILL HA NÄRA HEM OCH DÅ VILL JAG FAN INTE VARA TVUNGEN ATT ÅKA TILL FUCKING LILJEHOLMEN VARJE MÅNDAG!! Ursäkta mitt utbrott, men är så jävla irriterad! Haha nej nu ska jag fortsätta lyssna på min älskade musik och försöka hålla humöret uppe! Bajj!

Dreams are today's answers to tomorrow's questions

 

Love all, trust a few, do wrong to none.

Åkte aldrig till stan och filmade idag, blev för sent och mörkt så vi tar det imorgon istället! Har varit väldigt trött hela dagen idag typ, så har väl varit bra att ha en vilodag. Har inte gjort så mycket bara ätit middag hos pappa, men nu så är jag hemma hos mamma igen och kollar på tv, men det är fan inget bra som visas längre..! 

Filmar musikvideo med Sandra

 
Hejsaan, sitter just nu hemma hos mig med Sandra och vi har typ spelat in lite till våran musikvideo till musiken, har varit rätt så skoj det, en hel del glitter.. Kan ju säga att jag kommer spotta glitter i en vecka framåt och Sandra kommer gråta glitter x) Men kul va det och hoppas på att resultatet kommer att bli bra :) Ska filma i stan imorgon kväll också. Nu ska vi hitta på något att göra, ha det bra! :)

Dream child

 
Kom hem från skolan för ett tag sen, har inte gjort så mycket i skolan typ kollat på film under första lektionen och andra lektionen har vi bara hållit på med någon klamydia reklam, fråga mig inte varför.. haha
 
Ska färga håret snart och imorgon har jag sovmorgon så kommer förhoppningsvis få sova lite längre inatt än vad jag brukar.. :)

You are free. Free to dream, to love, to laugh and find peace. Free to be you and be happy.


Letters to JulietVa och hälsade på pappa ett tag idag. Gjorde inte så mycket, kelade typ med djuren och kollade på film. Såg Letters to Juliet, så otroligt gullig film, såg den även med Sandra för bara ett tag sen och vi gjorde då en liten rolig upptäckt.. haha fast inget jag tänker ta här.. hihi