My walls went up, as my confidence went down.

Don't even ask^
Kom precis hem från pappa, idag ahr jag tränat och sen avrit ute på långpromenad i det härliga vädret med hundarna. Var fan mer än 6 grader idag, det gillas! Träffade Erica och Sandra här om dagen, kommer inte riktigt ihåg vilken dag, men iaf.. Vi såg på film, sen har jag inte gjort något mer speciellt nu på lovet.
 
Ska se på någon trevlig serie eller film nu tror jag, ha det bra! ASDFGHJKL SERIÖST!! Om den där spoilern jag nyss såg är sann så vet jag fan inte vad jag gör!! FUCKFUCKFUCKFUCK

They'll keep us apart, they wont stop breaking us down...

 

Dead Star


Min nya tatuering! :D


Here comes the sun

 
Länge sen nu. Hej. Har precis tränat och imorgon ska jag tatuera mig!! :DDDD Ser fram emot det som fasiiiiken! Har även bokat 3-dagars biljett till Sweden Rock i veckan, så i sommar ska man få se KISS också!! Weeho! Längtar som fan till allt jag ska göra! Rom, London, Sweden Rock, Bråvalla och Skogsröjet! Plus att jag fyller 18 i april! GAAAAH! Snälla spola fram tiden lite nu och bort med snöhelvetet när vi ändå håller på!

I have died everyday waiting for you♥

 

The Pretty Reckless - Cold Blooded


Years went by and nothing changed

 
 
Har precis avslutat ett två timmars träningspass och jag är helt död, särskillt mina ben... pff ska snart duscha och sen ska jag gå till pappa och käka middag där. Asso mina inlägg låter alltid likadant typ, fan vad tråkig jag måste låta, haha. Okej här kommer något nytt, något som jag aldrig har gjort tidigare, gör er beredda!! Igår var jag ute och åkte bil med Erica och en massa, ohh där trodde ni att det skulle komma värsta grejen va!?! hehe nej men det var riktigt trevligt tycker då jag iaf :D Nej nu ska jag röra mig från datorn, bajj ppl.

Vi kan vara rätt så charmiga vi

 
Igår fyllde fina Erica 18 år och hon klarade sitt körkort, sjukt grym hon är! Så ännu ett stort grattis till henne! :D Var hemma hos Erica på kvällen med en massa folk och firade henne, sov hos Sandra sen. Vet inte riktigt vad mer som händer idag, inget speciellt tror jag nog, ska väl typ träna och kolla på TLG som vanligt, haha.
 

“If you don't eat your meat, you can't have any pudding. How can you have any pudding if you don't eat your meat?”

 
Eyy guzzar! Hehe. Igår drog jag och Sandra till Kista efter skolan och jag shoppade en massa, exempel de här byxorna^. Gillar mycket, mycket gillar. Köpte även två tröjor, ett par mörkblåa jeans, en jacka, hmm aa det var väl typ det. Idag så har jag haft matteprov, gick inte så bra, var inte så kul. Efter skolan har jag inte gjort så mycket, tränat och kollat på "The Lying Game" är väl det som blivit av. Ska kolla på något mer avsnitt nu, sen ska jag väl antagligen sova, antar jag, yep det antar jag.
 


The Lying Game

 
Och varför skulle jag vara tvungen att börja kolla på ännu en serie??

Peace, Love, Empathy

Idag har jag bara varit hemma, har feber och är rätt så förkyld. Blekare än vanligt, haha, seriöst jag är helt ärligt helt kritvit i ansiktet, ser typ ut som ett lik :O Har försökt plugga lite, men orkar inte riktigt tänka, har iaf gjort klart en musik uppgift och sen skrivit något stycke på A-C grejset till historian. Får fortsätta med det någon annan gång för nu måste jag fan vila huvudet lite. Hoppas ni är friska och mår bra, bajj!