30 Seconds To Mars

Hejsan i onsdags var jag och Erica på grönan och såg 30STM, det var grymt! Så sjukt jävla bra! okej måste väl tillägga bara för att, att det såklart var bättre på Reading Festival, men det var ändå jätteeeeee bra nu också! :D Stod as långt fram och kom bara närmre och närmare scenen! Jävligt tryck om man säger så!
 
 
 
 

Can you message me "hi", and we can like... Start over again?


Believe in your dreams

Hej igen, kom hem från Sweden Rock i söndags kväll och kan ju inte säga annat än att jag haft en underbart rolig festival med bra musik och roligt folk! Nu sitter jag här hemma och väntar på att nästa festival ska dra igång, bara två veckor kvar tills Bråvalla! :D
 
 
 
Var en sjukt cool upplevelse att få se KISS live!
 
Sov hos Sandra inatt, var i stan och snackade om när vi ska flytta till London! Åhhhh kan inte vänta längre, jag vill dit nunnunununu längtaaar som fan tills man står där mitt i London pank och hemlös♥ Näää så illa hoppas vi på att det inte blir ;)
 
Har färgat håret ikväll, det blev grått... Försökte få det lika som min utväxt, men gick fan inte så bra, så nu täker jag inte gå utanför dörren förrän detta problem har fixats... haha. Nej nu blir det PLL eftersom vi inte han se det igår som vi hade planerat :)

Sweden Rock

Nu har jag packat klart och snart far jag iväg! Först ska vi stanna en natt hos mormor och sen åker vi vidare till Sweden Rock imorgon! Fan så kul det kommer att bli!! :D