Min nya finis❤️


Åh nu är min tatuering klar! (För tillfället xD). Är så sjukt jävla nöjd med den, verkligen hur fin som helst, JAG ÄLSKAR DEN!! 

Har vart i Sumpan nästan hela dagen idag, satt med tatueringen i mer än sex timmar så är ju lagom trött nu, men helt klart värt både all tid och pengar! Nej nu ska jag dricka te och läsa lite, nej juste måste vänta på att mina sängkläder ska torka. Åhh så mys med nytvättade sängkläder, hoho :D

Husmodern Simone

Nästan lika spännande bild som senast, haha! Nej men aa idag slutade jag klockan 11 och då åkte jag direkt till gymmet. Körde på crosstrainern i 90 minuter, wohooo! Sen drog jag hem, lagade middag och sånt kul. När mamma kom hem sen åkte vi och handlade och jag tog ut en massa fina pengar tills på torsdag :DDDD LÄNGTAAAR!! 
 
Har iaf käkat middag för ett tag sen och har försökt förstå vissa ord i en media uppgift vi fått. Det gick inte. Snart har vi även tvättid, suck så jobbigt!

Gudans så stark jag är.. hmmm.

Jobbat, tränat och ska till fadern nu. Körde mer än en timme på crosstrainern och sen blev det även armar på det. Känns skönt det!
 
Har vart på ovanligt bra humör idag, förstår inte varför, men aa nu ska jag fan inte få det att låta som om jag klagar på det, för det gör jag verkligen inte! :D haha! Men nu ska jag kila upp till pappa och käka middag. 

Heeey, looking tired guuurl!

Hallaaaah! Idag var det jobb fram till 13, jätte nödvändigt, varför kan jag inte typ få jobba när jag väl går upp och SKA JOBBA! Snorre! Efter jobbet far jag och far till centrum, jag gick till appan och fadern till syssen. Sedan forde vi och handla på coopan. Konstigt..? mhmmmhmmh Sedan jag har kaffe druckit. Gott.
 
Vår toa här hemma är trasig, får använda hink och vatten för att spola, like the old days... wooo spännande, lite mysig dass känsla sådär. Nä men märker att man är lite bekväm när man undviker att gå på toa för att man inte orkar ta hinken med vatten och hälla i toan, hehhehehe. :D
 
Den här veckan har det inte hänt så mycket heller, har typ tränat och vart i skolan. Eller i torsdags var jag hemma för hade friluftsdag = ledig. Nä men var på gymmet i två och en halv timme. Vet inte riktigt vad jag gjorde, men tiden flög iväg, samma sak igår när jag var där, haha. Aja imorgon efter att jag har genomgått min lika långa som idag arbetsdag ska jag väl gymma igen och sedan tänkte jag hälsa på faderkakan. 
 
Nej nu ska jag bara slappa resten av dagen, hoppas på att jag kan hitta en bra film att se. Kom gärna med fina förslag där bland alla mina andra kommentarer... :|

 


Trött trött trött


Hallå, nu var det ett tag sen! Har vart i skolan som vanligt idag.. Igår klippte jag håret och har även tonat det lite mörkare, men det går säkert ur om någon dag... :)

Tänkte ta en nap nu och sen plugga, kanske, om jag orkar med det :) är så sjukt trött idag, ha det bra ni där ute!

Fast på gymmet... :|


Kom precis hem från gymmet, men var dock på väg att bli kvar där! Kom inte ut... Hahaha stod och väntade på att någon annan skulle gå ut så att jag såg hur man gjorde.. Hehe xD 

Idag har jag jobbat och det ska jag göra imorgon också, sen på kvällen ska jag och Ericis gymma, ska våga oss ut på den farliga avdelningen har vi planerat. Riskabelt ska jag säga er...!

Just nu sitter jag och käkar middag, är ensam hemma som vanligt. Ska dricka mitt kära te sedan och se om det är något bra på tv :D ha det bra!

Addicted

Har suttit i timmar och snackat med Christoffer om tatueringar, lite trevligt sådär och nu har vi kommit på en massa fina grejer, eller iaf jag :D hoho som om jag inte hade nog med idéer innan, hehehehe.. 

Efter skolan idag skyndade jag mig hem och bytte om till träningskläder och sedan var jag och Erica och gymmade, sedan drog hon och jag blev kvar där ett tag. Glömde helt bort tiden och fick brotom hem till tvättiden.. Snopp... Just nu känns det som om morgondagen kommer att vara en dag med träningsverk. Men nu ska jag sova, guten nacht, typ något sånt!

En termin kvar nu!


Har precis beställt en klänning som jag kan tänka mig till studenten, tänkte att det kunde vara bra att beställa nu så hinner jag skicka tillbaka den om den inte är bra osv. Är ingen klänningmänniska så det här kan ju faktiskt bli ett litet problem ;D haha

Idag var första skoldagen efter jullovet, hade ingen journalistik så dagen var väl rätt så bra :) efter skolan drog jag med mig mamma till gymmet, sjukt skönt! 

Sitter och kollar på Maria Wern nu och dricker te, så mysigt jag har det!

Bläää


Nä fy, fan det här, biverkningar hit och dit av den här jävla medicinen, jag orkar inte mer! Har knappt hjälpt ett skit på sistonde ändå, okej vet inte hur läget skulle vara utan den men ändå. Fan ta det här! Ni har ingen aning om vad jag snackar om och så får det förbli. 
 
Var tvungen att skriva av mig lite på grund av en massa skit. Har inte hänt så mycket de senaste dagarna, ska inviga mitt gymkort med Erica imorgon, vilket jag ser fram emot :) Juste fick även två par nya träningsskor av fadern min i söndags, superfina, så ett supertack ska bästa pappa ha! :) Ska väl ta och försöka sova lite nu, god natt på er!

Worry less, live more...

Hej hopp, är avundsjuk på mina vänner som är i London och har det skoj! Så idag tröstshoppade jag tre par skor, oups... Så det kan bli. 

^Där ligger jag i min säng och tjuvlyssnar på grannarnas musik, eftersom att jag inte har någon egen.. Eller något sånt...

Ska se om jag kan hitta någon bra film att se på nu, puss hej snoppisar!

Gott nytt år!


Så var det 2014. Det här ska banne mig bli ett bra år, ska må bra och tänka positivt! 

Igår var vi här hemma hos mig och festade. Var en massa blandat folk här, riktigt kul var det iaf! Kom både gamla och nya människor, mycket skoj!

Idag blev det en slappis dag, legat i soffan, sovit och sånt mys.. Fast tog mig faktiskt ut på en promenad här lite tidigare ikväll, var skönt med frisk luft :) Nu ska jag kolla på film och slappa vidare, imorgon börjar jag det nya året på riktigt! :D Gott nytt år allihopa!