Ozzy & Dexter

 

Breathe deep and let go of things.

 
 
Fick låna ett makroobjektiv från skolan, så har tagit lite kort idag och försökt lära mig mer. Har typ lyckats lära mig mer om fotografering idag än vad jag någonsin gjort på våra lektioner.. hehe bra där! 

If you remember me, then I don`t care if everyone else forgets.


Vet inte vad jag ska säga! Är helt chockad efter det här avsnittet! O_o

Känslorna är helt blandade.. Lite smått förvirrad och sånt där! Lite ledsen i ögat.. :'(

Music is what feelings sound like.

Vill kunna ta bra bilder.. Det är inget kul när resultatet blir dåligt :( 
Jag är ganska så glad för jag har sovmorgon imogon till kvart över tolv eller något, me gustaa! Idag efter skolan åkte jag hem till Sandra. Såg en jag inte ville se, det va läskigt. Annars va min dag helt okej, eller måste väl få klaga lite på min konstiga/jobbiga/irriterande lärare! FY FAN för honom är det enda jag kan säga just nu! Usch!

Ska ta och kolla på PLL nu, vet dock redan vad som händer, för är väl inte den bästa på att hålla mig borta från spoilers.. Fuck that!

Medialektion

Hejsan! Sitter på medialektion, men fattar inte vad vi ska göra..? Hoho i måndags va jag, Sandra, Amanda och Sofia o shoppade i stan efter skolan, hittade två par jeans och två tröjor :D
Ska hem till Sandra sen, I think.. ha en bra onsdag! :)

They are perfect!


Muse - Madness

Ja, jag tänker lägga in den här låten här också, för jag tycker att den är så sjukt jävla bra! :D

Summer, please restart yourself.


†Guiding Light†

Hejsan, tröttnade på min gamla blogg (enduphere.blogg.se) så gjorde om den här bloggen som jag har haft ett rätt så bra tag. Tog bort gamla inlägg och gjorde en ny design.
Ska försöka hålla den här bloggen i ordning, fast det säger jag i för sig varje gång jag skapar en ny blogg och sen så blir det bara kaos utav alltihopa.. haha
Nej men nu ska jag nog ta och sova lite, sen så får vi se när det kommer något intressant inlägg :) hehe