"Do what the fuck you want to"

 
Igår var jag ledig från skolan, eller vi skulle ha filmat en grej till historian, men ingen orkade på grund av att det regnade sjukt mycket. Var iaf bara hemma igår, idag ah rjag varit i skolan och skrivit massa på svenskan. Har även pyntat lite inför lanet på fredag, vi gjorde en jättefin "hen" av ett skelett... hehehhe 
 
Imorgon har jag sovmorgon, men eftersom vi inte filmade igår så ska vi göra det imorgon innan skolan. Ska gå och lägga mig och läsa nu, ha det bra!
 

Fell For You...

 
 

If I did nothing wrong, I'd never do anything.

Nu var det några dagar sen jag skrev, men har som sagt inte så mycket att skriva om. I fredags var jag hos pappa och firade hans födelsedag med han och Denise. Mysigt det.
 
Nu har det också äntligen kommit fler band som ska till Bråvalla festivalen i sommar. FAN VAD JAG SKA DIT, SÄGER JAG BARA! Det är seriöst ett måste! 
 
Igår blev det fest hära, riktigt roligt med en hel del trevligt folk, även fast det hände en grej. Men hoppas att det löser sig och så. Idag mår jag väl inte hundra, eller aa är mest trött osv. Men ja, det var intressant det...
 
Två bilder från igår:
 

"I was born to be a vampire"

Kom precis hem från Täby C, där jag var med mor min. Såg på Breaking Dawn igen (a) haha och käkade middag. Riktigt mysigt och trevligt var det iaf :) Måste säga att jag grät ännu mer idag än vad jag gjorde första gången jag såg filmen, insåg typ nu att det verkligen är över nu. Okej nu ska inte min blogg bara handla om Twilight osv.
 
Har inte hänt så mycket annat idag, men nu ska jag nog ta och koka mig lite te och kolla på tv, hehe! :)

Hjälp mig!

Funderar på att färga håret i  någon rolig färg igen, men är inte säker, vad tycker ni? Och isf <Rosa eller Lila>, vad tycker ni skulle se bäst ut om jag färgar det igen? :) Kommer antagligen inte bli som på bilden, men bara på ett ungefär, vilket skulle jag passa bäst i? :)

Dreaming on a broken latch...

 

Kan inte förstå att det är över...

Helt seriöst, sen 2008 har jag älskat dessa personer och de här filmerna! Förlåt för alla mina senaste inlägg som har handlat om Twilight, Rob och Kristen typ... men går igenom en svår fas i mitt liv x) haha! Iaf så kan jag inte förstå att det är över nu. Hela mitt liv har seriöst ändrats på grund av filmerna och personerna i sig. Särskilt Kristen som har lärt mig att våga vara mig själv och inte bry sig om vad andra tycker.
 
 
Även en massa konstiga idéer som jag har fått för mig (eller hur Sandra?) haha, nej men mitt liv har verkligen påverkats av hela den här berättelsen och jag längtar typ tills jag får visa min barn de här underbara filmerna. (Om de vägrar så limmar jag fan fast dom framför tvn, hehe)Gud vad patetisk jag känner mig, men vem fan bryr sig! Ja jag är en Twilight nörd och det är inget jag skäms för. Tror verkligen inte heller att jag någonsin kommer att ha några idoler som är större för mig än vad Kristen Stewart och Robert Pattinson är, jag älskar er och ni är bäst vare sig vad!♥

"Sincerely, I don´t understand these girls who judge the others by the size of the hair or the level of femininity. We gotta be more than appearance."


Det här är slutet!

Måste bara slänga in ett inlägg om filmen! DEN VAR HELT JÄVLA UDERBAR! Mina snygga idoler^ var bäst som vanligt och filmen var hur underbar som helst! Ville inte att den skulle ta slut. Satt kvar nästan sist av alla är alla eftertexter hade gått klart och allt. Kändes som om jag bara kunde sitta där hur länge som helst och typ ruttna bort nu när alla mina älskade filmer är slut (av dem som är planerade). Blev dock lite mindfucked där ett tag och undrade vad fan filmen skulle leda till, men aa det "löste" sig ;). 
 
Nu måste jag verkligen gå och lägga mig innan jag somnar med huvudet i datorn... hehe godnatt folket!

You're out of sight, But not out of mind

 
Har inte hänt så mycket sen sist jag bloggade. Har flyttat om i mitt rum är väl det mest intressanta jag har att berätta... haha. Imorgon ska jag som sagt på bio med Sandra, Amanda och Erica på kvällen, ska bli riktigt roligt det. Kollar just nu på "Get him to the Greek" så jävla rolig film det! Håller även på att skriva ut en massa bilder till mitt rum, så ska sätta upp dom den också.
 

Utvecklingssamtal snart

 
Sitter just nu och kollar på tv, ska snart åka till skolan på utvecklingssamtal som sagt. Har inte gjort så mycket hittills idag, mest bara lyssnat på musik osv. Väldigt spännande det.. Längtar tills fredaaag då jag äntligen ska få se Breaking Dawn Part 2, fast lite ledsen över att det är över sen. Om hon inte skriver fler böcker som det snackas om, så vem vet? Kan ju dock ta några år.
 

Ed Sheeran - Give Me Love

 

Hit me with your best shot...

Haha, har hållt på med den här i Illustrator ett tag, blev ju sådär... Ni ser nog inte ens vem det är, men aja orkade inte göra mer x) 
 
 
Ska för hoppningsvis få göra en till tatuering snart, eller innan nyår iaf tror jag det blir :DDD Hihihi Sen har jag planerat att göra en i London i april också, hohoho om det inte kostar för mycket där dåra, men jag vet iaf precis vad jag vill ha! :D
 
Håller på att kollar runt lite på olika Au Pair sidor, funderar att jobba som det i början när jag ska flytta till England, då har man ju både hem och jobb ifall det inte går att få något annat. Sen kan man ju alltid söka nytt efter ett tag. :)
 
Var inte på tyskan idag för både Amanda och Erica var sjuka, och vägrar att åka dit själv... Imorgon är jag nästan ledig också, har bara utvecklingssamtal typ vid fyra... Har jag för mig. Är fan besviken på vissa av mina betyg, blir sjukt irriterad på det!

Fars dag & Leo-lan

Sitter just nu på mitt golv hemma hos mamma, ska träna och duscha, sen ska jag till pappa och "fira" fars dag :) Så grattis på fars dag, fader min x)♥ haha okej inte för att han läser min blogg dåra, men iaf.. :)
 
 
Igår var jag hos Sandra med henne och Erica, eller Erica gick hem efter ett tag, men aa vi hade iaf film-lan med en massa Leonardo DiCaprio filmer, vet inte ens hur många vi såg, kanske fem stycken eller så... haha avslutade med Titanic, men då somnade jag ett tag i mitten av filmen och vaknade då det var som sorgligast. Haha väldigt känslosamt blev det där.. :'( Får väl även ta och säga grattis på födelsedagen till Leo också, som fyller 38 år idag, grattis grattis!!

Just for tonight

Kom ganska precis hem från Sandra och snart kommer Erica hit och även Sandra, Filip, Simon & Tobbe, trevligt trevligt. Varit en sjukt flummig dag i skolan, har varit sjukt trött och där av jätte flummig i skolan, allt har väl i princip varit roligt idag! Haha, men såna dagar kan vara riktigt roliga! :D
Såg en as rolig film igår, "What's your number?"^ Rekomenderas för er med samma humor som mig! haha :D