Jag förstår mig inte på MacBook...

Här sitter jag och har party hemma. Är jätte glad för alla roliga läxor och prov som vi har fått nu första veckan! Snart ska jag fara till sjukan, sen vidare och hämta bil, skjutsa lite och sen kanske drar jag ut på en raggarrunda. Eller inte. Fin fint jaja hejhej tjotjo!
 
Hej jag gillar att skela...

Most folks are as happy as they make up their minds to be.

Andra skoldagen idag med lektioner. Eller aa hade bara en lektion idag, slutade vid elva och har inte gjort så mycket efter det, vet heller inte vad jag ska hitta på mer idag. Är fortfarande sjuk, förskyld så ont i halsen och täppt i nosen ;D Men är ändå så sjukt glad och mår så himla bra, det är så jävla härligt att känna så här efter all denna tid. Var länge sen jag kunde vakna upp och känna att jag mår bra! Love it! :D
 
Onsdagar och torsdagar blir längre skoldagar, men går förhoppningsvis snabbt och snart är det ju helg igen! :)
 
 

Älskade sjukhusdag

Sitter just nu och väntar på tandläkarn, bitit av en till tand, tredje för i år, yäh! Jävla tungpiercing.. Nä jag älskar den den är en del av mig nu så tänker inte heller ta bort den, hehhehe O_o

Ska väl typ vara här på Alcea huset hela dagen. Kul har en annan tid här sen vid två så kanske hinner fly till älskade centrum mellan, men får se hur det blir. Var som tur var lediga från skolan idag efter en hård vecka ;D haha eller något?


Why am I afraid to lose you when you're not even mine...

 
Andra dagen i skolan idag, mycket människor, men inte så illa som jag trodde att det skulle vara. Har fått en gammal lärare som mentor, vilket vi alla blev as glada för! Imorgon har vi bara två lektioner för att schemat inte är helt klart och idag vaar vi i lite olika grupper och gjorde olika super spännande saker.

Vila hela dagen lång

Åh vad härligt! Nu så har man fått dödsfeber och skolan börjar imorgon. Fan det här! Haha så typiskt, låt mig bara sova resten av mitt liv!


Kryssning

Kom hem från kryssningen igår och har vrit halvt döende sen dess typ. Haha det var as kul på fredagen, men lördagen var där emot inget kul alls.. Är fortfarande sjukt trött och snart börjar skolan igen. Usch och blääh!
 
 

To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.

 
 
Hejsan, har inget photoshop nu vilket leder till att mina bilder blir överredigerade med en massa vatten, skog, rymd ja du allt möjligt helt enkelt. Skoj, jo det är ju faktiskt det ja.
 
Nu ska jag träffa Sandra, Sebbe och Victor. Imorgon ska jag och Sickan på kryssning :D