Mina vänner, dom är bra dom!

Här kommer det lite bilder från gårdagen! Hade ännu en bra festkväll med massa trevligt folk.
 
 
   
 
Idag var jag med Sandra i stan, köpte en Beatles tröja, kostade bara 50kr så tyckte att det var en bra deal, hehe. Senare satt vi även på Espresso House ett tag och drack kaffe, mys mys. Måste ju nästan också bjuda på den här charmiga bilden på oss, även den från igår. Haha!
 

Eey, what cha starin at?

Öhm har äntligt fått till så att min Iphone 5 fungerar, tidigare fick jag sms till gamla mobilen och samtal till nya.. Men nu är det som det ska vara! yääy jippi wihoo osv. Fick veta idag att vi i språkgruppen kommer att få åka till Rom typ redan i mars, skolan betalar allt, då menar jag verkligen ALLT! Flyg, hotell och mat. De tär fan sjukt, det enda som behövs är liksom fickpengar! Coolt för flän! 
 
Försöker lägga in ringsignaler på mobilen, men det vill inte fungera, vägrar synka och skit. Hmm vad kan det vara för fel? Imorgon blire party party på kvällen och på lördagen ska jag och Sandra till stan. Ha en trevlig helg allihopa där ute i det gröna sköna, vilket egentligen är ganska vitt och oskönt.

Winners don't wait for chances, they take them!

 
Fixade mitt rum i måndags, det är så sjukt mysigt så vill knappt gå ut här ifrån! :D haha
Har precis tränat och ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag nog se på Vampire Diaries eftersom att det har krånglat för mig så fort jag tänkt att se på det innan... Har inte gjort så mycket mer idag än att varit i skolan. På tal om skolan så måste jag börja ta tag i den igen, känns som om jag håller på att ge upp allt just nu, är så sjukt skoltrött, men vem är inte det? 

Welcome to a new kind of tension.

Kan fan inte fatta att jag ska få se dom här i sommar!!♥


If you think you will regret something in the morning, sleep late...

Tjenare! Var på fest i Kårsta igår och firade Tobbe som fyllt 20, riktigt jävla kul var det! Var länge sen jag hade så kul faktiskt, en massa nytt trevligt folk dessutom och såklart mina fina vänner sen innan! Dansade, drack och snackade, sjukt rolig kväll! Kom hem runt fyra tror jag och är för ovanligtvis lite bakis idag.. Men vääfään, får väl vila resten av dagen. 
 
Vi fick iaf en jädrans upplevelse på vägen dit, mycket spännande väg ska jag säga er... haha Seriöst tog en evighet och vi kom bara längre och längre bort från mänsligheten kändes det som. Satt en gubbe på tåget som grymtade och slog sig själv på huvudet, eller så hade han något annan intressant för sig... Haha fyfan vilka människor det finns här i världen!
 
 
 
 

Because when I lost you, I lost myself...

Här är min nya tröja. Jag gillar den. En av mina nya percingar är också med på bilden, men det ser mest ut som om jag har något svart mellan tänderna. Charmigt. Den är faktiskt inte svart, den är blå. Gillar den också.
 
That kid is a weird one...^

Why is life so complicated?

 
Igår var jag i stan med Denise, köpte tre stycken piercings till min smily och en Pink Floyd tröja! Löve it♥ Hade även en riktigt trevlig dag med min syster :)
 

Fall seven times, stand up eight.

 
Igår var jag och tjejerna på tjejmiddag hemma hos Sandra! Vi har numera sovmorgon både på torsdagar och fredagar, så klagar inte på schemat iaf. Vet inte vad som händer nu i helgen, ska träna snart och sen får vi se vad det blir. Ha en bra helg ifall jag inte orkar skriva någon annan gång ;D
 

"I stay true to myself and my style, and I am always pushing myself to be aware of that and be original"


Rebels & Saints


"I'm not drunk, I can lay on the floor without holding on."

 
 
Igår satt jag och Erica i Centrum på kvällen, gick sen och mötte Sandra, träffade även på Oliver och Jonte. Sen gick jag, Erica och Sandra och satte oss i Centrum. Sen gick vi där ifrån. Erica gick hem till sig och jag och Sandra till Sandra. Sov där också. Låter inget vidare skoj när jag skriver vad jag gjort, men det var faktiskt det tycker iaf jag. Hehe, jag och Erica snackade lite om London och om när vi ska åka dit osv, fan vad jag längtar!!
 
Imorgon får jag äntligen åka till efterlängtade Liljeholmen igen! Vi måste ju vara några av de mest lyckosammaste eleverna i hela världen!♥

Always Keep Smiling, Even If You're Sad. You never know, who can fall in love with your smile.

 

Shoppat lit'

Har beställt hem lite kläder och måste medge att jag känner mig sjukt färgglad! Ja jag är seriös. Nej nu vill jag ha vår! Var nästan lite vårkänsla idag, mysigt det!

2013

 
Nu var det ett tag sen jag skrev. Har inte mått hundra på sistonde, så har inte orkat göra så mycket. Hade iaf en helt okej nyår, kul folk osv, något som saknades.. Såklart. På tisdagen kom Rebecka och Amanda förbi och senare även Simon och Filip, vi spelade typ kort och snackade lite. Var iaf väldigt trevligt. Gick till pappa igår och är även kvar här nu. 
 
Vet inte vad jag ska göra annars nu resten av lovet. Ska ta en dusch nu och sen hitta på något annat skoj om det nu går.