Helt otrolig konsert!♥

Var som sagt på Volbeat i tisdags och det var hur jävla bra som helst, mycket bättre än på Bråvalla. Åhh deras musik är så fantastisk, löööv it!♥ Det var iaf en present till min mamma från mig, dock fyller hon inte år förrän om en månad, men visste hur gärna hon ville gå på den konserten, så den fick hon då :D
 
Igår stannade jag hemma från skolan, orkade inte gå dit för kom hem ganska så sent på natten dära. Var iaf skönt att vila lite. Hade i stort sett bara en lektion idag, religionen gjorde vi knappt något på, utan fick nästan gå hem så fort vi kom in i klassrummet. 
 
Den här helgen blir en jobbhelg för mig, sen får det väl antagligen bli lite plugg och träning på det också. Ha det finfint!

Volbeat imorgon! :D

Hallå hallå! I lördags var jag och några vänner inne i stan och såg på Catching Fire, aa Hunger Games tvåan. Den var riktigt bra må jag säga, så den rekomenderas stort! Sen på söndag kväll var jag hos pappa, han fyllde år så vi firade honom. Grattis till faderkakan! 
 
Imorgon ska jag och modern se Volbeat på Tele2 arena, aaaaa så kul! Dom är så bra, dock lite besviken med deras uppträdande på Bråvalla, antar att dem kommer att spela fler av sina egna låtar imorgon än vad dem gjorde i somras! :D
 
Ska försöka att bli bättre med bloggandet, men det händer inte alltid så mycket spännande som jag kan skriva om. Får väl utsätta mig för lite fara så att jag kanske kan underhålla er, om jag nu överlever.. hmm.

Pluggar och har kul

Inne på tredje glaset kaffe för att hålla mig vaken. Har svenska tal som man ska kunna delvist utantill imorgon, kan iaf första ordet.. Eller nä kommer inte ens ihåg det, hehe! Sen har vi Naturkunskapsprov om Ekologi också. Tror nog att jag blir fast här med plugget några fler timmar framöver. Det vill inte riktigt sätta sig idag!
 
 
Är väldigt sugen på att färga håret rött och då menar jag faktiskt knallrött. Kul, men läskigt, så får väl se om jag vågar eller inte! :D haha, sen så skulle det sitta fint att göra min tatuering som jag vill ha snart. Ska nog ta mig till Sundbyberg någon dag och se vad den kan kosta och så, sen får vi se hur länge det dröjer tills den sitter där! :DDD

Det är lerigt i spåret...

Ja som ni ser, det är lerigt i skogen när det har regnat.. Konstigt. Där pölsade jag igenom, gled runt och hade lera upp till knäna plus dygnsura fötter. Men det var ju faktiskt nästan lite kul, hehe. Har dock sjukt ont i mina knän just nu, hoppas inte mina knäproblem kommer tillbaka bara... Får bli vilodag imorgon och sen får jag se hur det känns :) Ska även jobba imorgon och på söndag, vilket innebär att jag måste upp ganska så tidigt. Men det gör mig faktiskt inget :D 
 
Borde skriva mitt svenska tal, tror att vi ska hålla det på måndag, men inte säker. Vet inte riktigt vad jag ska säga och så, det kan ju kanske bli ett problem... hmm. Men det orkar jag inte nu.. 
 
Har lust att gå och lägga mig, är så sjukt trött, men då kommer jag vakna om någon timme och vara pigg igen, vilket inte blir så bra. Fan vilka problem jag har!

Kill the prayers for love and peace


Ja jag poserar med mitt älskade kaffe, min vän, mitt allt!

Har vart på utvecklingssamtal och gud vad jag har utvecklats nu. Efter det så har jag städat och lagat middag till ikväll, får väl vänta och se om mamma kommer hem idag eller inte... Hehe. Ska till tandläkaren och laga min tand som jag bet sänder för väldigt länge sen. Tog ju ut tungpiercingen efter det och nu är det typ läkt så nu kan tandläkarna inte klaga på den, mohahhahaha! Just nu lyssnar jag på musik och dricker kaffe. Det är gott. Hej då. 

The Salvation Army

"Det var ju kul att ni var på så gott humör, själv är jag skitsur som vanligt! Vi tänkte köra en gammal sur låt, en jävligt sur låt från Rågsved"
 
Varför kunde jag inte fått växa upp under den här tiden, allt verkade så härligt. Musiken, stilen, allt!♥

Why do i still feel miserable..


"We're so trendy we can't even escape ourselves"

Här kommer ännu ett spännande inlägg av Wirre som aldrig gör något typ.. Sitter hemma just nu, har tränat, skjutsat Nisse och tagit hål i öronen idag. Smarta jag som gjorde i båda samtidigt, får se hur det går att sova på örisarna inatt. Nej men aa, det var väl det. Vad har jag gjort mer..?Inte så mycket, vart i skolan. Yippie!
 
Det gick iaf bra på jobbet i söndags så nu ska jag jobba där varannan helg. Fryser hela tiden, just nu sitter jag med duntäcke, filt och massa kläder på, vad är felet? typ 22 grader här inne dessutom.. Trött på det här.. Usch nej vilket negativt inlägg det blev, som vanligt, men har aldrig något kul att skriva så då blir det på det sättet, hehe.

Halloween

Nu har jag gått klart mitt intro tjosan på Olivia och det verkar väldans kul att jobba där och tror nog att jag kommer att trivas bra. Har redan fått några timmars jobb imorgon så det ser jag fram emot :D
 
Igår var jag på Halloween fest hemma hos Sofia, var riktigt trevligt. Länge sen jag träffade mina vänner känns det som... Men igår fick man väl prata av sig lite :) Gick hem ganska så tidigt, eller ha typ två eller något om den ens var det, var så sjukt trött. Hade knappt sovit något natten innan och var tvungen att gå upp tidigt osv. så det behövdes att sova lite nu.