I intend to live forever. So far, so good.

Fråga in vad jag gör, inte heller hur eller varför. Ibland blir det bara sådära när man har tråkigt...
Har iaf vart och skrivit på pappren hos Olivia hemtjänst så på torsdag och fredag ska jag gå på intro där. Ska bli kul och hoppas att det går bra bara :)
 
Om ett tag ska jag fara till stora staden med Sofia och Sandra, jag måste köpa något till Halloween och sen skulle jag gärna kolla på lite piercingar, börjar tröttna på de färgerna jag har, hehe... :) Men får se om vi hinner med det! Ha en vacker dag tralallalalaaa.

Dare to err and to dream.

Oj måste vara riktigt svårt för er att hänga med allt jag skriver här när jag uppdaterar sådär himla flitigt...
Nej men okej, det har inte hänt så mycket speciellt, har ju lov. Träffade en kille i stan i lördags, var i Gamla stan, först på The Temple Bar och drack öl och och sen drack vi mjöd på Sjätte Tunnan, var ett mysigt ställe det. Sen fick jag testa på att spela trummor i hans studio... hmm det gick ju bra osv. haha nej men aa det var iaf en trevlig kväll och fick med mig en fin bandtröja också, kom hem runt sex (egentligen sju, ahaa), så igår sov jag typ hela dagen. 
 
Idag har jag tränat lite och snart ska jag skjutsa pappa till Akalla och sen sitta och vänta där i bilen på honom. Låter som en riktigt rolig dag... hehe.
 

All bad poetry springs from genuine feeling.

Hallå hallå, i torsdags fick jag åka hem från skolan för att Dexter hade sprungit bort, så hela den dagen gick åt att gå runt och leta efter den lillskiten. Som tur var fick vi ett samtal från pappas jobb att han hade kommit dit, korsat några vägar osv på vägen, men han mådde som tur var bra :) Sen i fredags var jag ett tag med Erica och spelade in till vårt gymnasiearbete.
 
Igår var jag inne i stan och tog några öl på Harry B James, sedan sågs det på gamla Muse konserter :)♥ I dag när jag kom hem tog jag och mamma en långpromenad, riktigt mysigt! Imorgon har jag psykologiprov, oups något jag kom på nu... Måste läsa på lite, kanske, men är så jäkla trött, vill bara sovaaaa!!

Don't be dumb. Survive.

Hej hopp, har haft en jätte bra helg! I fredags var det överraskningsfest för Rebecka hemma hos henne med en massa folk. I lördags drog jag och ett helt gäng ut vilket var jätte kul. Mådde dessvärre inte lika bra igår, hehe. Gårdagen spenderades till mestadels i min grop i soffan.. 
 
Idag var det skola igen och efter den tog jag en runda i spåret. Nu har jag bänkat mig framför tvn, men är som vanligt inget bra som visas... :( 

Hösten är vacker!

Har varit i skolan idag som vanligt.. Tog den här bilden på vägen hem, så himla fina färger på hösten, annars är jag inget riktigt fan av den här årstiden. Eller aa mysig kan den väl vara ibland, typ som vädret är nu är det helt okej, men usch vad jag hatar när det blåser och är kallt, bläbläblä!
 
Har precis tränat lite och ska snart hoppa in i duschen, sen vet jag inte vad som händer mer idag. Hoppas på att det blir lite sol imorgon, då ska jag fasiken ut och ta kort! Har varit lite smått sugen på det på sistone, men tycker inte om när himlen är helt grå och tråkig. Kanske tar med hundarna ut i skogen för en mysdag. Det låter ju ganska kul, nä nu sitter jag och tänker för mycket igen samtidigt som jag skriver, då blir det konstigt... Haha ska kanske sluta nu när jag har chansen, ehm hej då! Jag vill ha photoshop NU!! :(

Accept yourself, love yourself.

Tänkte blogga, blev trött och nu har jag inget att skriva. Men här är iaf en bild från idag, eller aa egentligen så är det två bilder. Hade journalistik idag, blev utmattad och måste nog gå i ide nu, eller något. Ute skulle inte gilla hur jag skriver, hur jag förmedlar mina sjukt intressanta händelser i mitt liv till er. Hehe nej men fy vad trött jag är, hur blev det så här.. Somnar nästan sittandes. Inget bra det!

You're constantly in my thoughts...

Slutade vid elva idag, efter det tog jag en sväng till Täby, var i stort behov av ett par nya svarta jeans! Det var iaf vad jag kom hem med också. Det var även bra för mina egna små speciella övningar.. Ville egentligen hitta ett fint linne som jag skulle kunna ha när det blir festdags, men hittade inget som föll mig i smaken i Täbban. Så var ju även tvungen att beställa ett sen när jag hade kommit hem.. hehe
 
Har inte gjort så mycket sen sist jag skrev, pluggat, tränat och ätit, haha! Imorn är det onsdag, vilket innebär journalistik, vilket inte gillas! Usch nej nu ska jag inte tänka på det. Ha det bra så hörs vi när vi hörs.

Black is my happy color...

Idag har jag haft fullt upp, började dagen med att skjutsa mamma till jobbet, var sedan på Alceahuset. Åkte sen till Domarudden och sprang och styrketränade efteråt. Medans jag gick runt med ricinolja i håret har jag även städat hela lägenheten, tyvärr ska min syrra och hennes kompis föra här senare, så får väl se hur det ser ut efter det...
 
Har precis käkat middag, eller aa yoghurt och frukt och grejs. Jag tror att jag är allergisk mot mjölkprotein, så har nu köpt havregurt, typ som yoghurt, men kan ju säga att den ser ut som något jag inte tänker nämna här på bloggen... haha usch blev nästan lite äcklad, men den smakade iaf helt okej! :)
 
Ska snart hämta mamma igen och sen skjutsa henne till hennes vän borta i skogen. Agerar taxi idag... haha sen tänkte jag ta och hälsa på far min ett tag :)

Har haft en fantastisk sommar ♥

 
Har nog helt seriöst varit den bästa sommaren på länge för mig. Har varit så himla kul! Har fått åka på tre helt otroliga festivaler med en massa blandat folk. Fått se allt från världskända band till små nya, träffat en massa roliga människor.
 
Även fast att jag teoretiskt sätt har mått som sämst i år, har det här året fått mig att våga leva. Gud vad poetisk man kan vara. Nej men helt seriöst så vill jag typ tacka festivalerna för att dom finns, haha vet inte vad som skulle ha blivit av med min sommar om jag inte hade åkt på dom.
 
Just nu sitter jag bara och tänker på hur underbart det har varit och längtar tillbaka som fan! Vill leva i en festival, det är där de underbaraste människorna finns enligt mig. Fulla och underbara ;) haha nej men de flesta är så sjukt trevliga och roliga och man kan vara precis som man vill♣
 
Inte bara en massa festivaler, utan har även varit på andra konserter och lyckats ta mitt kära körkort. Har även kommit min älskade mamma så mycket närmare, vilket gör mig sjukt glad:)♥