Dooo


Har lunch just nu, men ska strax åka vidare. Har haft en bra vecka faktiskt och imorgon är det fredag igen och då får jag träffa pojken min :)

Förra helgen var jag, Jacob och hans mamma på julmarknad på Drottningholm vilket var supermysigt. Senare den kvällen gick jag och Jacob på bio och såg Interstellar som var superbra. Råkade även komma hem med ett par Dr. Martens som jag nu är helt kär i :D haha

Imorgon blir det bio igen och då ska vi se på Hobbit, haha har faktiskt sett alla dom dära filmerna nu och visade sig att de var riktigt bra ;D

With a smile on my face


Hej hopp, idag började jag på nytt schema på jobbet, men är inte så jättestor skillnad till innan så känns bra :) Börjar dock vid sju istället för halv åtta, men men trivs med de jag går till iaf :)

I fredags var jag hos Jacob, vilket var bäst och jag längtar tills jag får träffa han igen! På lördagen skulle han på konsert så jag drog hem och umgicks med Denise, sov även där. Sen igår Åre vi till Täby och shoppade lite. Blev två par jeans och två bhar till moiii. 

Väntar på att kunna gå in hos kunden här snart, men sen blir det full rulle resten av dagen. Efter jobbet blir det direkt till gymmet för att köra lite ben :)