Hihi fulisbild & trött


Jag tänker blogga för jag kan inte sova plus att jag lyckades med 100kg *10 idag på benpressen. Lite extra stolt och glad, det var kul! :D 

Längtar efter mitt morgonkaffe!

Nä inget annat spännande som hänt sådära, men aa här skriver jag iaf jätte mycket, nä eller inte. Men måste vara sjukt ointressant att läsa mina inlägg, haha! Tur att ni fick en sådan riktigt super gullig bild idag då. I don't care! Byee och godnatt och sånt där.

Hej hej hallå


Ser ut som en hashballe på bilden, men var lite trött när den togs och ville ha en bild i inlägg så nu blev det som det blev! 

Igår var jag, Sandra och Erica inne i stan och shoppade. Jag köpte bland annat hårfärg och svart läppstift :D hihi Erica åkte hem lite innan oss.. Hon lämnade oss, övergav oss.. :'( nää okej så var det inte riktigt men aa. När vi kom hem följde jag med Sandra och hennes familj plus andra till Public och käkade där och så. Det var trevligt :) kom hem någon gång efter tolv så blev inget sent :)

Idag har jag inte gjort så mycket annat än att tränat, vart ute och promenerat lite i fina vädret också. Juste har färgat håret igen, samma färg, men ändå. Nu är jag hos pappa och ska äta middag här. 

It's just a bad day. Not a bad life.

Sitter och tvekar om jag ska publicera det här eller inte... Nej nu jävlar, nu gör jag det! Haha
 
Tänker börja med att skriva att det här som ni kommer att kunna läsa här under inte är för att få uppmärksamhet eller något sånt där skit! Isf skulle jag kunnat ha skrivit det på facebook som typ resten av världen gör för att få uppmärksamhet.. Men nej det är inte min tanke bakom det här. Min tanke är att få folk att förstå att vill man så klarar man allt. Det finns inga genvägar till någonting, familj och vänner är det viktigaste i livet, ta en dag i taget, var lycklig och bry dig inte om vad andra tycker! 
 
 
Att berätta det här för alla ni som läser tar emot. Det är inte lätt, men jag vill få folk att förstå att vad människor får höra när de är små faktiskt följer med en hela livet. Jag får ibland tillbaka blickar från när jag var liten, taskiga kommentarer som folk sa till mig osv. Det är det som har gjort att det blev som det blev för mig och för många andra ute i världen. Jag är så jävla trött på det! Det jag tänker ta upp är inte något ovanligt och därför bryr jag mig inte heller om att folk får reda på det längre. Förut tyckte jag att det var pinsamt, att jag var svag. Men nu, nu känner jag mig starkare än någonsin och därför tänker jag berätta det här för er.
 
En sak som står klart är att de människor som jag verkligen hatar är dem som någongång har gett mig en taskig kommentar och nej jag kommer aldrig förlåta dem för det. Haha låter kanske långsint, men fan heller. Dem ska bara veta vad en liten kommentar kan göra med en människas liv! Eller rättare sagt, det är något alla borde ta lära om. Det bästa som finns just nu är att se på hur långt man har kommit, medans de personerna står kvar där de var då. (Ja det är en sorts av skadeglädje, men det känner jag att det har jag och andra rätt till).
 
Okej här kommer det. Jag har i ett antal år haft en depression i samband med ätstörningar. Ja olika ätstörningar, allt från att inte äta till att hetsäta osv.. Min depression har mycket att göra med mitt då dåliga självförtroende, som nu är mycket bättre. Jag brydde mig om vad människor tyckte om mig, jag ville inte synas, det gick vidare till en sorts social forbi. Jag kunde inte vara bland människor, speciellt inte när det var många människor som jag kände i samma rum samtidigt. Det var det jobbigaste jag visste. Jag fick panik, kunde börja gråta utan anledning. Det här ledde till att jag drog mig undan, stötte ifrån mig de människor som jag gillar mest. Det enda jag gjorde om dagarna var att efter skolan gå hem och träna. Jag levde inte hälsosamt på något sätt.
 
För ett halvår sedan fick jag medicin, antidepressiva och även mot ångestattacker. Gick även hos en psykolog minst en gång i veckan, vilket blev färre och färre gånger desto längre tiden gick. Jag kunde inte tala om allting för en människa som jag inte kände. De enda jag kunde prata med var mina två närmaste vänner, ni vet vilka ni är. Och jag vill säga tack till er, för utan er skulle jag aldrig varit här som jag är idag. Ni är bäst och jag kommer alltid att finnas här för er ♥ Tillbaka till medicineringen, mina antidepressiva har hjälpt mig en hel del, jag vågar nu ta för mig mer. Jag vet att jag är blyg och har alltid varit, men jag mår så himla mycket bättre nu, jag har fått bättre självförtroende då jag har lärt mig att det endast är mina egna inre tankar som trycker ned mig. Medicinen har alltså hjälpt, många ser ner på medicinering av den här sorten, men som sagt det har hjälpt mig en hel del. Även fast att jag har fått för mig ett antal gånger at tjag vill avbryta den så har jag väl antagligen kännt inom mig att jag bör fortsätta iaf ett halvår som är rekomenderat för att effekten ska finnas kvar även efteråt.
Det har tagit tid, men det går. Nu lever jag hälsosamt, jag kan säga att jag äter som en häst, haha! Men jag äter hälsosamt och jag tränar fortfarande en hel del. Men det har blivit en hobby för mig, det är något som får mig att må bättre. Jag är aldrig stressad när jag tränar och jag tänker inte att det är ett måste längre, utan det är kul, något av det roligaste jag vet helt ärligt! Samtidigt så balanserar jag det med hälsosam mat och jag tränar aldrig mer än fem gånger i veckan då jag försöker att inte få tillbaka mitt beroende. Ja tankarna finns kvar och jag har svårt att äta såsom kolhydrater, gluten ja sådant som jag i minna tankar tänker är dåligt. Försöker att lära mig äta det, det tar sin tid, men det går, sakta men säkert.. Just nu mår jag bättre än någonsin, jag har de bästa vännerna och jag mår bra med mig själv. Jag har slutat att bry mig om vad andra tycker om mig och jag vågar stå upp för mig själv mer och mer. Men såklart, samma här som med maten, det är inte alltid en toppen dag om man kan säga så, ibland kommer det tillbaka, men det är något som tar sin tid. Alla har ju en dålig dag ibland.. "It's just a bad day. Not a bad life." 
 
Nu i början av april ska jag börja trappa ned på min medicin. Jag är rädd, rädd för att det ska bli som förut. Men ändå så har jag mina förhoppningar om att mina possitiva tankar fortfarande kommer att finnas med mig, att dem inte kommer att trycka ned mig längre. Nu när jag vet hur skönt det är och hur bra jag mår så känns det endå som om jag kommer att kunna släppa det negativa inom mig. Det är det jag hoppas på. Mitt liv har precis börjat och det ska fan ta mig bli ett underbart liv! :D♥

Breathe.


Denna dag har varit mycket bättre än gårdagen. Hade lektion mellan 8 och 10, sen åkte jag och Denise till Kista. Kom dock hem en aningens fattigare.. Köpte två jackor, en skinnjacka och en svart jeansjacka, supersnygga tycker jag :D fick även med mig en vanlig svart tjocktröja och ett par runda balla solglasögon xD haha jag gillade dom iaf :D

På lördag ska det shoppas mer, då blir det stora staden med vännerna! Ska bli mys det :D

Men iaf, när jag kom hem från Kista drog jag med modern min till gymmet och nu så är jag hemma igen. Ska snart käka middag med mamma och Denise, sedan se på någon bra film och ha det mys :)

Crystal water

Fina Ericavännen ^ :)

Usch och blä på den här dagen, ingen bra dag för mig idag! Orkade inte vara kvar i skolan så just nu sitter jag I bilen och väntar på mamma som är inne på coop och handlar...

Ska hem, ta bort äckelsmink och sen iväg och träna så att jag får annat att tänka på! Få lyssna på musik och göra något man tycker om är ju något av det bästa dagar som domahära... :)

Imorgon får jag pengar


När mamma kom hem från jobbet hade jag planerat hela våran kväll. Hade lagat middag till oss, sen tvingade jag med henne till gymmet och sen när vi kom hem kollade vi på Walking Dead. Himla mysig kväll det där :)

Måste ju faktiskt påpeka att jag klarade 90kg i benpress idag. Lite småstolt ska jag säga er :D hihi 

Hoppas på fint väder imorgon med, för i så fall ska jag nog ut och ta en promenad efter skolan. Lite D vitaminer kan ju aldrig skada :D ooooch med tanke på rubriken så har jag typ blivit pengarberoende!! Hahah nää men det är så kul att få pengar när man faktiskt jobbar sig till dom själv! :D

"Du har lagt ditt egna öde" WAT?


Har jobbat sen sju, men jag är glad ändå för idag skiner solen! Så himla skönt!

Är just nu hemma hos en kund.. Och ja, jag tar selfies här.. Haha har så himla mycket tid över så får väl försöka få den att gå på så sätt ;D Slutar halv fyra, sen ska jag hem till pappa och käka middag. Händer inte så mycket mer de här helgerna som jag jobbar, men men hälsa på pappsen är alltid trevligt :D 

Then suddenly she turned her emotions off


Hade media lektion på morgonen och nu är jag hemma på vår två och en halv timmes långa håltimme. Har napat lite, det var skönt x) Ser på tv, men ska väl ta mig tillbaka till skolan snart och ha religion..

Efter skolan ska jag och modern fara direkt till gymmet och sen ikväll kommer Denisen och ska käka här! 

Men nej nu vill jag ha sol och värme, bort med all bläkig snö och ge mig vår!! Nununununuuuuu!

Värt ett försök


Kom hem från skolan för ett tag sen. Hade bara naturvetenskap där vi skulle göra en uppgift och sen fick vi gå hem, så det var ju skönt det.

Nu har jag iaf bestämt mig för att göra ett försök till att plugga lite. Svenska och media står överst på listan. Gjorde lite pluggmellis också, smoothie, knäckebröd med avokado och grillkrydda och såklart kaffe till det :D 

Ny vecka på ingång...


Och så har ännu en helg gått, var ju och tatuerade mig igår med Denise, "Sisters forever, never apart. Maybe in distance, but never in heart". Och jag är den bleka människan till höger ja.. Haha!

På kvällen igår åkte jag till Väsby och träffade en människa och hand katt, höhö! Nej men det var trevligt och så. Kom hem runt fyra idag och har väl inte riktigt gjort så mycket mer. Är ganska trött så blir väl till att titta på någon film eller så :) 

Djupa tankar


Här sitter jag och väntar på svar från Sandra om jag har tillåtelse att ha vantar på mig idag. Det fick jag inte ha igår.. :( haha! Undrar även hur Ericis mår och om hon kommer till skolan idag. Jag hoppas det. Fan vilka fina funderingar så här på morgonkvisten... 

Ikväll kommer massa läskiga människor hit, så har planer att stänga in mig i mitt rum och se PLL typ något sånt låter bra. Imorgon ska jag och syster Nisse tatuera oss :D skoj sen verkar det som om jag ska till Väsby. Ha det gött människoooor! :*

Everything you can imagine is real.


Fin "på vägen till gymmet" bild där. Med smink runt ögonen och bajs...

Jätte onödig dag i skolan, var där och fick veta mitt betyg på religionsprovet och sen fick vi gå hem. Satt i solen ett litet tag med Sofia och Sandra tills vi kände för att gå hemåt.

Vart och tränat och lagat middag nu på kvällen, sen nu är tvätten i tvättmaskinen och så kollar jag och mamsen på tv :D 

Håret blidde rött


Sååådär då slog man till och blev rödhårig som jag snackat om ett tag. Fick en kick i tisdags och så hände det, måste säga att jag trivs super bra i det! 

Har haft lång dag idag i skolan och sen efter blev det träna som gällde. Nu sitter jag hemma och är lite trött. Börjar ganska tidigt imorgon, vad jag tycker sen har vi en megajättelång rast mellan våra två lektioner.. Lite smått segt, men men.. Nej nu ska jag och min moder se på någon film. Ha det bra :D

My head is a very dark place


Så var den här helgen över, jag som verkligen skulle behöva min helg mer än någonsin nu. Är så sjukt trött och har ju jobbat under helgen så har inte kunnat vila. Jag är inte vanligt trött, utan verkligen helt slut, typ utmattad, min hjärna fungerar inte som den ska och det tjuter som fan öronen på mig. (Men vädret som varit nu i helgen gillas utav mig väldigt mycket, så härligt med sol :D) Höll på att tuppa av efter jobbet idag, kan bero på att jag känner mig så sjukt stressad, annars vet jag inte vad felet kan vara!

Efter jobbet har jag tränat, kanske inte jätte bra när jag är så här slut, men är ändå så skönt för det är fan enda gången då jag inte tänker på allt plugg och skit. Känner mig mer avslappnad på gymmet än vad jag gör hemma, lite terapi sådär, haha :) Har även försökt plugga till psykologi provet som vi har imorgon, men inget sätter sig. Så här svårt brukar jag aldrig ha för att plugga, men jag kan verkligen inte koncentrera mig. Får se om jag känner att jag kan göra provet imorgon, annars skiter jag fan i det! Orkar inte pressa mig själv till att få bra betyg längre så det får helt enkelt bli som det blir. 

Nej men nu ska trötta och sega jag dricka mitt te, sen blir det nog att sova för mig. Ska sova länge om jag kan, börjar som tur är vid tolv imorgon :) 

Like madness is the glory of life.


Idag varade vår one and only lektion i kanske 45 min.. Efter skolan åkte jag direkt till gymmet, körde ben och kondition idag så nu är jag lite trött.. Har även träningsverk från gårdagens armpass.

Just nu sitter jag hemma och har precis druckit kaffe, ska snart upp till pappa och äta middag med honom och Denise. Sen väntar två smålånga jobbdagar.. Hoppas ni får en bra helg, får se om jag har ork att slänga in något inlägg någon dag :)