Sjuk igen..


Hejhopp! Här är jag sjuk igen.. Så segt, min hals har svullnat upp till dubbelt och kan varken prata eller äta. Fått göra smoothies idag för att få i mig något. Har även feber till och från.. Uuusch hatar att vara sjuk! Blir så rastlös av att vara hemma.. Aa som ni kanske förstår så jobbade jag inte idag och ska även vara hemma imorgon, får se hur det blir på fredag.

Var tvungen att åka ned till centrum och köpa halstabletter, hela världen bara snurrade och hade sig. Var nästan lite läskigt det! :I

Saknar pöjken också... Hm legat och kollat på Game of Thrones hela dagen nästan. Det är bra det :) Hoppas ni alla är friska och mår bra! 

Soaked in bleach


Saknar du redan :*
Ännu en helg som flugit förbi. Har haft det jättebra iaf. I fredags åkte jag till Universitetet och mötte upp Jacob när han slutade, sen åkte vi hem till honom :) Åt middag där med hand familj för första gången, var mycket trevligt det. Vi gjorde inte så mycket, men han har fått mig till att börja se på Game of Thrones och nu är även jag helt beroende utav det :D haha är as bra!

På lördagen åkte jag hem utan Jacob för att han var tvungen att plugga ett litet tag och då orkade jag inte sitta och störa :) Lagade mat och sånt tills Jacob kom hem till mig sen lite senare. Har haft en så himla mysig helg och den har varit toppenbra. 

Är ledig imorgon också, sen ska jag jobba tisdag till fredag, ledig helgen och sen jobba nästa vecka igen. Skönt att man trots allt kan få en liten inkomst iaf :)

Du gör mig glad ♡

Har jobbat hela den här veckan också, men nu är det slut med det varje dag. Chefen erbjöd ett annat schema, men med både sänkt arbetstid och ingen höjdarlön så kände jag faktiskt inte för att tacka ja. Nu är jag tillbaka och jobbar bara extra. Känns lite skönt helt ärligt, men ändå inte.. Men för hoppningsvis så ska jag få börja plugga nästa år :D

I helgen har jag varit med Jacob. Har haft det jättebra! I fredags gick vi och handlade och lagade mat tillsammans och sen tog vi det bara lugnt framför Vikings. På lördagen gick vi upp en sväng till pappa och hälsade på där. Sen fick vi för oss att gå på bio så åkte till Täby på kvällen och såg "The maze runner" var riktigt bra, en såndär bra film som det var längesen man såg. Sen verkar det även som om det kommer en fortsättning :D När vi kom hem låg vi och lyssnade på massa bra musik. Idag har vi bara degat framför tvn. Har iaf haft en jättemysig helg :)

Nu ikväll mötte jag upp Denise och gick på en långpromenad med henne och hundarna. Var mycket skönt och trevligt :)