Du gör mig glad ♡

Har jobbat hela den här veckan också, men nu är det slut med det varje dag. Chefen erbjöd ett annat schema, men med både sänkt arbetstid och ingen höjdarlön så kände jag faktiskt inte för att tacka ja. Nu är jag tillbaka och jobbar bara extra. Känns lite skönt helt ärligt, men ändå inte.. Men för hoppningsvis så ska jag få börja plugga nästa år :D

I helgen har jag varit med Jacob. Har haft det jättebra! I fredags gick vi och handlade och lagade mat tillsammans och sen tog vi det bara lugnt framför Vikings. På lördagen gick vi upp en sväng till pappa och hälsade på där. Sen fick vi för oss att gå på bio så åkte till Täby på kvällen och såg "The maze runner" var riktigt bra, en såndär bra film som det var längesen man såg. Sen verkar det även som om det kommer en fortsättning :D När vi kom hem låg vi och lyssnade på massa bra musik. Idag har vi bara degat framför tvn. Har iaf haft en jättemysig helg :)

Nu ikväll mötte jag upp Denise och gick på en långpromenad med henne och hundarna. Var mycket skönt och trevligt :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback