Raggarfest och 20 år


Har haft några helt jättebra dagar här! Fyllde ju år i torsdags, var uppe hos pappa och firade där. På fredagen kom Jacob och mormorjan hit och så firade vi. På lördagen åkte vi till Grisslehamn, åkte kryssning och sen blev det raggarfest. Haha dansade och hade det riktigt skoj! Mormor gav gjärnet på dansgolvet, hahah! Det var iaf en lyckad helg. 

Fick massa fina saker dessutom av mina nära och kära :) Om någon vecka ska jag och lite folk ut och fira då alla är lediga, ska också bli kul :D

Vakna upp till snö


Fortsätter med mina väderprognoser som rubrik då.. Tänker liksom ifall att någon missat det...

Vaknade upp och var beredd på att gå ut på promenad. Gick ut från mitt rum och det var då jag såg det. SNÖ VAD I HELVETE! Aja gick iaf ut med Denise och hundarna och sen åkte vi och gymmade direkt.

Haft delprov i biologin idag, var svårt. Fick tillbaka svar på mattedelprovet, fick D den här gången också. Gjorde ett osmos experiment igår också som jag fick svar på idag också, B på det, lite små nöjd ändå :)

Efter allt plugg gick jag upp till pappa så fick iaf en liten promenad med sol :D ätit här och är kvar så ska bar ta det lugnt ikväll.

Nästa vecka fyller jag 20, wow coolt!