Om och om igen


Jäklar vad trött jag ser ut och är.. Har känt mig som en maskin de senaste dagarna.. Promenad, plugg, gym osv. Haha och igår när jag kom hem från gymmet vid typ 21 fick jag för mig att börja storstäda här hemma.. :O 

Ska snart ut på promenad nu och sen ska jag och Denise åka till Jens och se om han har några fina tider för en fin tatuering :D hihi senare blir det antagligen plugg och gym och sen ska jag och Denise hitta på något ikväll, vet inte vad än :)

Need some more ink!


Varför och vad jag gör på golvet är inne inte vetenskapligt bevisat...

Är himla trött redan och skulle gärna gå och lägga mig nu, men då är jag rädd för att vakna där runt tolv och vara superpigg. Så ja istället för att sova sitter jag och försöker hålla mig vaken med en superdålig film som gör mig ännu tröttare. Bra där Simone, bra! 

Hinner inte jobba så mycket just nu, är mer att plugga än vad jag hade trott. Känns ganska så tufft vissa dagar, men men. Och då menar jag inte tufft som i coolt och häftigt och ba wow, utan mer som jobbig och wäää. 

Börjat tycka att det är skönt att springa igen, för har äntligen tagit mig i kragen och börjat köra intervaller så att kondisen kommer tillbaka. Har sprungit mycket den här veckan, är så skönt när man har bra musik. Och nej nej slippa styrketräningen gör jag fan heller ;D haha det är så himla kul, älskar det! Särkilt när man märker framsteg :)

Nästa vecka hade jag och Denise tänkt att åka till Jens som tatuerat mig och snacka lite tatuering. Åh så himla sugen, måste ju göra en ny snart! Vet vad jag vill göra som nästa, men har även en till som jag haft i tanke väldigt länge. Tänkte iaf kolla om det skulle gå att göra den på det sättet som jag har tänkt mig, kan dock bli svårt! Men Jens är grym så han har säkert finfina idéer :)

Oj jäflar


Nu vart det minsann mycket länge sen jag skrev sist! Har haft en del för mig faktiskt var jobb där innan jul och vid jul var det ju jul.. Hehe nä men hade besök och fullt hus både julafton och juldagen. Min systeryster fyller ju även år på juldagen så då var vi på Harry b James vilken var sjukt kul! :D

Nyår firades hos Jacob, åt gott med hans familj innan vi gick till hans vän och förade lite. Sen tog vi oss till Hässelby Villastad för fest, var också kul det med massa trevliga människor.

Hm ja vad har mer hänt, var ute med Jacob, mamma och Fredrik nu i helgen också, var trevligt det :) sen den här veckan började jag plugga, idag var första dagen för matten, men biologin började i måndags. Känns riktigt skönt att ta tag i det nu. 

Jo annars då, tränar fortfarande och på julafton tog jag nytt pb, 100kg i marklyft, sjukt nöjd :D 

Imorgon efter pluggandet blir det en dag med Denise, vilket nog kommer att bli bra :) sen på lördag åker jag till Jacob :)  

Höll på att glömma, fick Sweden Rock biljett i julklapp så ska dit med Denise! Åh blev så glad, längtar såååå! :D