Nya grejor och så


Min mobil dog (typ nästan sådär) så råkade hämta ut en ny idag..

Ska strax ta och sova lite, så fort jag fått svar av Denise hur vi gör ned grejer för morgondagen. Har prov imorgon, det är läskigt, jag gillar inte prov. Om två veckor har jag prov varje tag från mån-fre :| Wää!

Men slut om tråkprat, jag är faktiskt glad egentligen. Ska jobba dag på lördag sen kommer Jacob hit. Nästa vecka ska jag äntligen börja utnyttja mina PT gånger på gymmet, lite läskigt men kul :D trivs iaf riktigt bra på gymmet, ännu mycket mer och aa roligare att träna nu! Nä nu jag ska sova och drömma om massa konstiga saker som jag inte riktigt hajar i matten, wohoo! 

Lite ny energi
Hallå, jag och systern min fick en gratis provvecka på gymmet Sats, varit där två gånger nu och fan vilken ny energi man får. Så här kommer det, vi har nu bytt från vårt lilla skruttskitgym här i Berga till Sats. Känns så himla bra och kul, en liten bit längre, men det är så värt det. Trevlig personal och allt är så fräscht och bra redskap, allt fungerar helt perfekt och detta till skillnad från hur det varit under senaste tiden på vårt gamla gym.. Så nu jävlar, vad vi ska köra ännu hårdare :D haha

När jag ändå skriver måste jag passa på och klaga lite på matten, fyfaaaan vad den är svår! Just nu sitter jag som ett jävla ufo och vill bara ge upp, men fan heller, jag SKA klara det här, jag SKA!!

Stockholm Ink Bash

Hejhejhej! Ännu en bra helg som passerat. I fredags var jag och Jacob på bio och såg Mission impossible, den var bra den. Lördagen hade vi redan planerat för länge sen, nämnligen Stockholm Ink Bash, åhh så himla fina tatueringar och åh! Vill så så så gärna göra klart min arm, och ja jag blev så himla mycket mer taggad på att göra mer D: Så sjukt många talanger samlade på en och samma plats, kan det bli mycket bättre? I lördags var vi även och åt på något hamburgerställe som Jacob så himla gärna ville till, haha :) Nä men det var gott tyckte även jag :) Men here we go, eftersom jag inte hade råd att göra en tatuering under helgen så var jag ju tvungen att göra någonting iaf.. hehe gjorde mig ett extra hål i näsan, :D Supernöjd är jag, känns skoj! Sedan har jag även råkat skaffa mig lite smått lila hår typ någonting sådär, haha (syns inte så bra på bilden dock)
 
I torsdags sov jag hemma hos farsgubben då jag och Denise skulle till veterinären med gamla gumman Schatzi på fredag morgon. Hon är 15 år nu så börjar bli en riktig liten tanig tant på 2,3kg fick vi reda på då vi visste att hon gått ned i vikt. Sötisen var iaf hur duktig som helst hos veterinären, vilket vi inte trodde eftersom hon inte varit där sen hon var kattunge typ :) Som tur var så mår hon inte allt för dåligt, hon har struma, överfunktion av sköldkörteln så det har hon fått medecin för nu så får vi se om hon kan gå upp lite i vikt och må lite bättre.

På torsdag har jag mitt första delprov i matten, lite nervös, men borde gå bra om jag går igenom det jag gjort några gånger till :I. Nä nu är jag sugen på te så får vi se när jag återkommer här på bloggen :) Ha de gött!