Effects.


När jag vaknade i morse så hade jag ett sms från papi om jag kunde gå ut med hundarna eftersom ingen är hemma hos dom. Så aa det var bara att klä på sig och sätta sig på cykeln för en prommis med sötisarna. Så himla varmt även fast att det är molnigt. Kom precis hem nu och det började precis åska och regna så glad över att jag hann hem innan så att jag slapp bli blöt.

Igår var jag och Denise ute på en riktig långpromenad med hundarna på morgonen. Var jätte trevligt och en aningens varmt, rättare sagt sjukt varmt! Haha. Senare åkte jag hem till Sandra som fyllde år, var jätte kul att träffa alla vänner igen efter så lång tid! :D

Senare idag blir det ett mördarpass på gymmet. Får se om det blir innan eller efter middagen. Fredrik och Nisse kommer och äter här så får se när och hur allt blir. Nä nu ska jag hitta på något annat, kanske söka jobb eller något sådant vuxet.. Hehe :)

Träning, sol & melon



Idag blev det träning utomhus i solen, riktigt skönt, men sjukt varmt och lökigt x) 

I morse tog jag iaf och packade en väska med träningsgrejer, melon och lite protein, sen tog jag cykeln upp till pappa. Just nu ligger jag och solar, men ska snart cykla hem igen. Tänkte duscha och hämta Denises bil och köra upp den hit eftersom hon kommer hem från Cypern inatt :) Blir nog att jag äter här hos pappa också. 

Schatzisötisen kom även och åt melon med mig :D haha skum katt det där, min lilla älsklingsgamling <3 Ja hon har fått en del söta små smeknamn av mig :D

Hårfärgning på gång


Sitter med röd hårfärg i håret just nu, snart ska den ur och sen blir det te :D

Idag har jag gjort en massa, eller känns det som, var uppe hos pappa, dammsög och svabbade där. Cyklade hem började förbereda middagen, sen cyklade jag till gymmet. Ett tips gymma inte mitt på dagen i denna värme, seriöst hur varmt kan det bli! Haha nä det kommer iaf inte upprepas utav mig, här efter fortsätter vi med kvällträning :) När jag kom hem så fortsatte jag med maten och åt sen när mamma kom hem. Aa och nu håller jag på att färga håret.

Imorgon behövde de personal på jobbet så blir att gå upp tidigt. Ha det bra ni där! :)

Vill på någon bra konsert!!




You will never get out of life alive.


Tjena hopp snopp! Idag började dagen superfin, med massa sol och härligheter! Hade inget och göra och ska ju helst då inte ligga och pressa i solen eftersom jag nyss gjort en tatuering så tog jag cykeln hem till pappa.. Dock fanns det inget att göra där heller så blev inte så långvarig i ett tomt hus. Kände att det var ett bra val då det sedan efter några timmar började spöregna och ha sig. 

Här hemma har jag gjor proteinbars och kakor som har sin bas av vita bönor.. Haha låter inget vidare, men är helt okej när man behöver ett litet mellanmål :D 

Ska snart bege mig till gymmet och köra lite armar, får se om man vågar cykla eller om det är mer risk för regn? :|

En trött jag


Blev även ett jobbpass extra den här lördagen. Är så sjukt jätte bambse trött, sovit rätt så dåligt hela veckan och nu idag upp och jobba tidigt. Inte bra för min hjärna, men men den har nog lagt av för länge sen.. ;D

Nä men nu är jag hos pappa en sväng, aa mina dagar är ju inte så jätte spännande så att säga. Händer inte så mycket nytt, men aa har ju inget bättre för mig än att blogga lite så så får det bli ibland :)))

It's a cocktail...


BAAAM! Gillar tatueringen en aning, gillar alla mina tatueringar, eller mer älskar dom! 

Igår var jag i täbban och införskaffade mig ett par dyra skitsnygga skor som jag nu också älskar! Det var värt priset så att säga :) Kom även hem med lite nya träningskläder, hihi.

Och snopp idag när jag skulle åka från gymmet kom det en bil farandes åt fel håll i parkeringshuset, fattade ingenting, blev jätte förvirrad :| Var iaf ett tag sen jag tränade nu innan idag på grund av min förkylning och så, men det var lika kul som alltid ändå :D

A little bit of art


"You can close your eyes to the things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel."

Blev lite nytt på min kropp idag, råkade hamna på drop in hos Heavenly Ink, hehe :$ 

Förkyld och sådant kul


Har varit förkyld sen i torsdags, har inte blivit någon träning, men har istället varit ute på ett antal långpromenad mer med hundarna och vid vissa tillfällen även med fadern min. Mycket mysigt det! 

Igår hoppade jag in extra på jobbet, var tufft med huvudvärk och täppt nos, jag fungerade inte riktigt i tänket.. Men klarade iaf av de timmarna, var dock väldigt slut efter jobbet, segare än vanligt.

Idag håller jag på och tvättar lite, efter det ska jag åka och handla lite grejer som behövs här hemma. Funderar även på att bleka topparna igen, vill dock inte att mitt hår ska bli slitnare än vad det redan är så får se hur jag gör med det.. :)

Sick for days in so many ways

"Sick for days in so many ways
I'm achin' now, I'm achin' now
It's times like these I need relief
Please show me how,oh show me how
To get right
Yeah, it's out of sight"

Nothing left to lose...

Ännu en dag med sol! :D Frädrik gjorde även en hälsosam "drink" till mig, färska jordgubbar med krossad is och lite annat, blev supergod iaf :)

Har fått tips att se "As the Palaces burn" som är en dokumentär, den verkar sjukt intressant så den slår jag mig nog ned till sedan ikväll efter gymmet :)

Broken wing


Har fått en ny frukostfavorit istället för min gröt. Smoothie i skål med hemmagjord "müsli", kanel och jordgubbar till det, så gott och fräscht :D 

Idag har jag varit och handlat på förmiddagen och nu ligger jag ute i solen och solar. Blir träning sen ikväll, men annars inte mycket som händer som vanligt.. :)

... Och så kom sommaren

Åh tänker även i detta inlägg meddela hur mycket jag älskar det här vädret, så himla underbart

Idag har jag dock inte haft tid att ligga ute och pressa, men har iaf varit ute en del. Cyklat hit och dit, fram och tillbaka hela dagen. Mellan husläkaren till alceahuset och sen till centrum igen. Inte så långt dåra, men solen hann iaf ta lite, hihi :D

En unge som kom springandes efter mig och skulle kolla på min arm. Just i den stunden undrade jag varför, sen kom jag på vad jag hade där, haha! Åh är så sjukt sugen på att göra mer, mer, mer! Snart får det fasiken bli av, efter sommaren så att jag iaf får vara i solen nu när den äntligen är här hos oss ;D

Nej men har inte så mycket för mig nu för tiden, idag blir det till ett försök att hitta något kul på tvn kanske. Ha det bra i sommarvärmen :D

Sol, sol, sol ♡


Åh så himla underbart väder, älskar det! Har legat ute i solen hela dagen idag och har fått en del färg också :) 

Håller på att laga mat, eller den är typ klar, bara mamma som saknas :) Senare blir det gym eftersom jag inte har någon lust att gå dit på dagen när det är sådant här härligt väder :) 

A sudden revelation.


Idag har vi haft besök av solen hela dagen, mycket skönt och trivsamt. Låg och solade förut idag, sov ganska länge vilket jag kände att jag behövde.

Gick till pappa förut och nu har vi precis käkat. Denise och Sandra åkte till Cypern igår och ska vara där i tre veckor så är ganska tomt här omkring. Ska snart ga en kvällsprommis med pappa och hundarna iaf, sen hoppas jag på att finna någon bra film eller så och fortsätta med min slappa dag på det sättet :)