Det blåser ute.


I väntan på att få åka och göra matteprov, Yippie....!

Skulle egentligen haft provet förra torsdagen, men då var läraren sjuk så ska ha det idag ist. Kommer blanda ihop det med det nya vi håller på med, men det får väl gå som det går..

Har försökt att jobba lite mer nu, men har blivit desto jobbigare att plugga, både för att jag är trött efter jobbet och sen att det har blivit mycket svårare. Trodde inte det skulle vara sån här stor skillnad mellan biologi 1 och 2.

Ska iaf läsa igenom mattetjosan en gång till nu innan jag ska åka och sen efter provet blir det gymmet och sen hem och plugga igen! Woho ta ett djupt andetag för mina 200 meter långa meningar :| poss och snopp hajj! 

Så fint med sol


Hallå hej ho! Haft ganska så fullt upp på sistone faktiskt.. Thåström var underbar, helt otroligt fantastiskt grym är han! Hade det dessutom supertrevligt hela kvällen med mamsen :)


I torsdags hade jag betygssamtal i Biologi 1 som mer var som ett förhör, men gick bra och var en trevlig lärare så var enkelt att babbla på. På fredagen där efter hade jag slutprovet och fick resultatet idag, fick C på hela kursen så är supernöjd med det :D Biologi 2 började direkt idag.och så har jag matteprov på torsdag så är fullt upp med pluggandet.

Annars umgås jag med min pojk och tränar och går på massa promenader med Denise och hundarna och så jobbar jag så mycket jag hinner och kan.. Allt är väldigt bra och vädret är fint och jag är glad tralala, hehe! Och snart fyller jag 20 också :D