Young dreamer †

Hej hopp tralala! Var i skolan, fick tillbaka psykologiprov, satt och hoppades på att jag hade lyckats få ett E, men fick ett B, det var en rolig överraskning det! Plus att jag endast var ett poäng från A, sjukt ändå! :O
 
När jag kom hem från skolan åkte jag upp till Domarudden och sprang, sen nu har jag duschat och käkat middag. Ska snart åka och hämta mamma på hennes jobb också, sen ska jag fan ta mig se 112 Aina som börjar idag igen :D haha!
 
Försöker också överlägga om jag ska beställa en sak eller inte, hmm det är svårt det här med pengar... hehe får väl fortsätta att sitta och argumentera med mig själv och se vart det leder... ;D

Utflykt i staden!

Fick min vilja igenom, att få åka till skopunkten! :D Köpte ett par fin fina skor som jag föll pladaskt för. Efter den turen for jag och modern min vidare till Ikea, köpte lite doftljus bara, eller aa mamma köpte en massa annat :) Sen var det hem till berga igen och jag har länge velat ha ett lila läppstift så gick in på Kicks och köpte ett (Magic metallic). Älskar det!♥
 

Fredaaaag!

Varit ute och sprungit, styrketränat, städat, handlat och sånt där skoj. Åt middag hos pappa och just nu sitter jag och kollar på Idol. Vet inte vad som kommer att hända i helgen, men hoppas på en tur till skopunkten iaf :D Ha det bra.

Kärlek från River Island♥

Skulle någon kunna vara gullig och skänka mig lite pengar till behövande shopping? :*

Jag har små lustiga tänder...

Cyklade till pappa tidigare idag med en opumpad cykel, mina ben var fan helt döda när jag kom fram. Och nu säger jag det här, det är inte långt alls till pappa, men fan ta mig vad jobbigt det är att cykla på en cykel utan luft! Måste pumpa den, men känns så jobbigt... hehe.
 
Sen tog jag och pappa en långpromenad i skogen med hundarna. Var nog ute och gick i mer än två timmar, superskönt i det härliga vädret som varit idag. Åt middag där också och sen så nu har jag precis kommit hem till mamma igen :) Känner mig lite kreativ, vilket jag bara gör när jag är ensam hemma, så får väl kanske försöka passa på att göra något utav alla mina talanger (?) nu innan mamma kommer hem från jobbet.
 

Be the best you can be

Igår hade jag mitt hemgjorda bensmycke på mig :) Tyckte om det, fast lite jobbigt, åkte ner lite sådära... 
Testade på Rättkunskap med Erica idag istället för Engelska som inviduellt val, men sen kollade vi lite och så nu ska vi troligtvis ha Naturvetenskap istället, vilket innebär... bam bam bam... Att vi är lediga på fredagar :D skööönt!
 
Var på Alceahuset idag, var skönt. Gjort en annan sak som också känns ganska bra nu så här efteråt faktiskt. Men är endå väldigt tråkigt att det blev som det blev... Aja håller på att tvättar och grejs nu, ska ta en dusch och sen försöka plugga lite psykologi :)

¡Cuatro!

Kan inte förstå att jag sätt dem här, så jävla underbart och en sådan otroligt häftig upplevelse. Något av det bästa jag någonsin varit med om. Ni är fan fantastiska!♥

Bra dag idag

Varför är jag så jävla sne för?
Idag har varit en helt okej dag, inte allt för trött för en gångs skull, vilket kändes väldigt skönt. Hade NV prov, tror det gick helt okej :) Sen försökte jag och Erica att fixa sådans som vi inte gillar i skolan... haha?
 
När jag kom hem gjord ejag klart en svenska uppgift och tror iaf att jag är klar med den nu. Om en timme ska jag iväg och sitta barnvakt, hoppas ungarna är lika snälla som dem var sist :p haha

Sova, sova, sova


Är så sjukt trött hela tiden och orkar aldrig koncentrera mig längre.. Vill inte ha det så här, på ett sätt är det bättre nu, men jag har fan ingen ork med något. Orkar inte, blir bara irriterad på det. 

Igår kom Robert hit och sov här, de var mysigt :) Dock var vädret inget mysigt idag, regnade när jag gick till skolan och blev blöt om fötterna som jag sen har varit hela dagen, vilket ledde till att jag också har varit väääldigt frussen idag... hehe när jag kom hem tog jag direkt en varm dusch och sen somnade jag i soffan. Kan fan inte hålla mig vaken längre! :( Gud vad jag klagar, men är rätt så irriterad på "den där" skiten...

Vill inte ta den där skiten längre!

Igår kväll drog jag till Tegel med Nisse och Sandra, det var kul till en början. Tills vi hamnade i ett dike på E18. Haha. Nää det var faktiskt också lite kul, lite spännande sådär. Fick hål i byxan och benet dock, men annars tror jag vi alla är hela. Kom iaf hem till slut och slocknade direkt. 
 
Har ju inga bilder som sagt, så fick ta en snabb, bakis, ful liten snoppbild. Ha en bra söndag och TAGGA FÖR EN ROLIG MÅNDAG!? Ehm nej.

Far runt lite

Hallå där, igår efter skolan åkte jag direkt till stan och träffade Robert, var mysigt, tog en öl, drack kaffe vid vattnet och sen käkade vi middag på Vapiano innan vi åkte hem till honom. Där träffade jag hans inneboende, spelade fifa och sen såg vi på en dålig film ;D haha
 
Åkte sen hem där ifrån när han skulle jobba idag, så har inte gjort så mycket. Duschade, sen somnade jag (suck) och snart ska jag cykla till pappa :) 
 
Hade ingen bild, så fick bli en sötisbild från tumblr.. ;)

Trött och seg

Ligger hemma hos pappa framför tvn, slutade elva idag, har bara en lektion på tisdagar så det är skönt det :) Är sjukt trött, vet inte varför... Men aa har inte hänt så mycket mer, cyklade runt lite innan jag cyklade hem hit :)
 
Ha en fortsatt fin dag människor :D

Dior, Robert Pattinson, mhmmm

Kan fan inte sluta kolla på den här. Så jävla snygg och sexig och ba mmmm gosh give me that! hehe ojojoj O_o

Remind yourself that it's okay not to be perfect.

Hej hopp tralallalallalaaaa! Whoo vad fint. Vet inte vad jag ska skriva, men ville göra ett inlägg eftersom det var några dagar sen.. I fredags var jag först i Täby en sväng med Sickan, köpte ett halsband och ett armband. Planen var att köpa ett par byxor eftersom alla mina helt plötsligt bildade en pack och bestämde sig för att gå sönder utan någon anledning. Men så blev det inte. Efter Tebban for jag och käkade hos fadern min och sen mötte jag upp Sandra igen och då tog vi en liten promenix här i vackra Berga.
 
Igår åktejag in till stan vid femtiden och träffade Roggéee! En tältgranne från Skogsröjet, var riktigt trevligt och kul. Vi drack öl i solen, bowlade och sedan drog vi ut en liten sväng, tills det dök upp lite drama... Kom hem runt ett idag, så sjukt trött. Har varit hos pappa och käkat med hela familjen, var även det trevligt :) Men nu så är jag hemma igen och har redan bäddat ner mig i sängen. Borde göra Journalistik läxan, men förstår mig inte riktigt på den, får se hur det blir, men annars får jag ta och säga godnatt nu :)

Kallt och kyligt..?

 
Sitter i skolan. Har Svenska och fattar ingenting. Språkhistoria analys, nej tack! Låt mig va skolan, låt mig va! Föredrar att lyssna på lite Thåström och filosofera istället. Hoho!