Fullspäckad dag


I helgen har min Jacob varit här och vi har haft det bra. Var i Täby C i lördags och handlade julklappar, haha så skönt så nu är jag faktiskt helt klar med alla förutom till min den där saken :)

Igår fyllde pappa år så då var jag där och åt middag på kvällen, vilket var mycket trevligt! Sov även där för idag var jag ledig från jobbet. På morgonen var jag och Denise ute på en liten promenad med hundarna, sen åkte vi direkt till gymmet och körde död på våra ben. Efter det skyndade jag mig vidare till studievägledarn så nu har jag fått lite mer koll på allt. Har även sökt till lite kompletteringskurser för nästa år, ska läsa in Fysik 1, Matte 3+4, biologi 1+2 och kemi 1+2... Haha favoritämnena här, nä men får hoppas på att det är intressant så att jag orkar :D känner mig iaf sjukt taggad på att börja plugga till något som jag vill så just nu känns det iaf jättebra :)

Efter det följde jag med Denise till stallet och hjälpte henne lite där. Sen bar det vidare hem för långpromenad med hundarna plus tvätt nu ikväll. Full rulle hela dagen, men känns skönt. Ska snart gå och lägga mig för imorgon blir det jobb igen.. På fredag åker jag till Jacob så längtar tills då :))

Och sen så herregud kommer Muse till bråvalla och jag som inte hade tänkt åka dit i år, men nu måste jag ju D: och så kommer massa mer bra så lär väl bli så. Sen har vi ju Sweden Rock också, åh dit måste jag, ska bara tvinga med mig någon fin människa ;D

Ha det bra så skriver jag någon gång i framtiden.. :)

Bandit Boat 2014


I fredags drog jag och Denise på Bandit Boat. Var riktigt jävla skoj det! Stod och glodde som några jävla fån så fort det gick förbi folk från bandit, hehe.. Hardcore Superstar var grymma som vanligt. Träffade på några bekanta som vi satt och festade med och även några andra snubbar som vi dagen efter insåg var några av medlemmarna i bandet Smash into Pieces, haha! Nä men det var kul som sagt :) Älskar att vara på sånadär ställen med samma sorts människor och bra musik, de här folket är nog fan de skönaste söm finns :D Sen är det också så kul att man stöter på massa folk som man träffat ute på krogen tidigare eftersom det typ finns två ställen som alla hänger på :)

Var inte ens bakis dagen efter, vilket var riktigt skönt. Sen igår kväll kom min Jacob hit så det var mys och bra :)

Long time no see...


Hejhej! Har tyvärr inte haft ork till att blogga nu på ett tag, men har väl kanske inte hänt jättemycket nytt.. Har varit sjuk till och från i ungefär en månad så känns inte så kul. Varit med Jacob under helgerna och det har varit kul. I helgen var vi i Kista på dagen och sen drog vi till Harry B James och tog några öl på kvällen. Var skoj och trevligt det :)

Har jobbat också, sen i fredags var jag hos kiropraktorn och knäckte ryggen, var skönt det :) Idag började jag kvart i elva för att jag hade fått tid hos läkaren på morgonen. Var tvungen att se om det var något med min förkylning så dom snodde blod och petade i min hals.. Men var ett virus som ska gå över av sig själv. 

Nu blir det middag, hare bra :)