Nu är jag trött... Igen


Där är Jacobs bulle...

Är himlans trötter, sovit sjukt dåligt de senaste nätterna bara för att jag vaknat flera gånger om och trott att jag ska gå upp. Så nu längtar jag tills klockan blir så pass mycket att jag kan gå och lägga mig, haha :) Har ju jobbat igår och idag så blev inget midsommarfirande för mig, men hade det ganska skönt här hemma ändå. Åkte och gymmade båda dagarna direkt efter jobbet så sen har jag haft kvällarna fria.

Imorgon är jag ledig en dag och den dagen ska jag spendera med min älskade fina syster. Ska med henne till stallet och sen ska vi umgås lite på kvällen, ska bli mysigt :) 

På måndag jobbar jag kväll, sen på tisdag åker jag till Jacob så att vi sedan på onsdagen kan bege oss mot Norrköping och Bråvalla, ska bli sjukt kul. Hoppas bara på bättre väder än förra året :I Juste på tal om det bör jag hitta tid åt att packa lite, usch vad jobbigt måste nog nästan göra det nu.. Aja ha det bra allesammans :)

Så himla bra


Har haft ett par himla bra dagar de senare veckorna. Sweden Rock med Denise och massa sköna människor, bra musik och bra sprit :I. Marilyn Manson på grönan, hamna längst fram på Ullevi där man ska få se Ghost och Foo Fighters med världens finaste pöjk! Åh har haft det så himla obeskrivligt bra och kul.

Foo Fighters konserten är inte att tala om, det går inte! Dave Grohl är en legend, en rockstjärna, så är det. Föll från typ 2 meter och kommer tillbaka upp på scen då de andra i bandet spelat andra låtar, det han gör är helt otroligt. Fullbordar en konsert, en show en jag vet inte vad, jag är fan evigt tacksam att jag fick vara med på denna konsert. Det som hände på Ullevi den 12/6 2015 är någonting jag aldrig kommer att glömma. Tack Foo Fighters för en oförglömlig upplevelse!

Nu är det dock tillbaka till verkligheten, men bara för några dagar. Jobbat idag, jobbar midsommar och midsommardagen och även måndagen, sedan bär vi av mot Bråvalla för ännu fler underbara upplevelser :D hehe