Jobbigt att sakna...


Hejhejhopp! Haft en jättebra helg! I fredags var jag som sagt och såg Ghost med Jacob och hans kompis Kalle. Var as bra! Sen följde jag med Jacob hem till honom för första gången också. Hade det jättebra iaf, åkte hem runt tre för att han behövde plugga till tenta. 

Senare på kvällen kom Denise hem till majj och då hade jag lagat mat så vi käkade och förade lite för senare var det dags för HbJ igen. Var as kul även igår! Dansade en massa och träffade lite bekanta så det var trevligt. Nu ser jag fram emot nästa helg, haha :)

Idag har jag bara legat hemma och varit superduperuperbakis.. Har inte alls mått bra, men det var det värt! Haha :)

Vikings


Idag har det varit en ganska så bra dag på jobbet. Efter jobbet var jag och tränade, klarade av 90kg i marklyft så är ganska så nöjd med det också :) Är dock väldigt trött i kroppen om vi säger så.. Men det är en härligt känsla tycker jag!

Snart är det väl dags att leta fram dunjackan också.. Höll på att frysa ihjäl när jag gick till och från jobbet idag. Gillar verkligen inte kyla! :'(

Börjat kolla på serien Vikings också, verkar vara mycket bra den! Ser på den just nu och ska väl göra det tills det är dags att gå och sova. Vilket är snart för mig x) haha

Imorgon är det redan onsdag. Längtar tills fredag! Ha det bra ni människor som läser min konstiga blogg :')

Blåsgris


Jobbat hela veckan. Igår var jag och Denise ute på långpromenad uppe vid Domarudden. När vi hade gått jätte långt in i skogen så hörde vi grymtanden.. Yes vildsvin var det vi hörde så då vände vi om och gick tillbaka samma väg som vi kom ifrån. Var riktigt obehagligt! 

Senare igår kom muppen, vilket var mycket mysigt det :) Dock åkte han hem nyss och får inte se honom förren på fredag.. Men då ska vi till grönan och se Ghost så det ska bli kul :D

Glow at night.


Ja sen sist har jag gjort massa sånt där vanligt i veckan, tränat och jobbat till stor del.

Haft en bra helg även den här! I fredags var jag hos pappa och käkade middag, sen umgicks jag även med Denise. På lördagen åkte vi och tränade tillsammans på förmiddagen och sne tvättade jag en massa. Efter det kom Jacob hit kollade på tv ett tag och sen drog vi och käkade. Efter det gick vi hem till Rebecka en liten sväng där vi träffade massa folk som jag inte träffat på länge så det var trevligt :) Resten av kvällen tog vi det mest bara lugnt och det har vi även gjort idag. 

Har nyss druckit upp mitt proteinfluff som även fick bli min middag idag. Orkade inte gör något annat, hehe :) Resten av kvällen blir det antagligen bara tv.. 

Imorgon är det jobb som gäller igen. Gud vad helgerna går snabbt.. :( aja hoppas att ni också har haft en bra helg! :)

Duttar runt

Är och städar och har mig. Har städat jätte länge och ska städa minst lika länge till.. Bara det att jag typ är klar med allt som går att göra... Hmm har i stort sätt gjort allt som går att göra så vad ska man göra mer nu? Ja får väl gå och fortsätta dutta lite med trasan så att det iaf det ut som om jag gör något :|

Froosh♥

Gud, har blivit helt beroende av Froosh. Så himla goda och friska, endast gjorda av mixad frukt och bär. Min favorit är nog mango och apelsin, men alla är riktigt goda. Ja jo eh aa var bara tvungen att berätta det.. ;D haha
 
Ja, men annars har jag haft en bra och mysig helg igen. Mår toppen och är glader. Dock fortfarande lite förkyld, men nu börjar det iaf gå över så imorgon efter jobbet ska jag försöka ta tag i träningen igen :) Ska bli skönt, var mer än en vecka sen sist så har haft lite myror i benen nu de senaste dagarna.. 
 
Har även kommit på vad jag vill göra i framtiden, eller iaf för ett tag.. Så nu har jag sökt in till skola för nästa år, ska bara skicka in en arbetsgivarintyg också när jag väl får det. Sen är det bara att hoppas på att man kommer in :)
 
Nej men nu ska jag ta en promenad upp till pappa, ska äta middag där, vilket var rätt så länge sen jag gjorde.. Så ni får ha en bra söndag så hörs vi någon dag när det blir av :D

Och sen slog det till...

Vaknade upp idag och hade feber plus  ont i öron, hals och huvud. Sovit väldigt dåligt inatt också.. Så blev bara att ringa och sjukanmäla sig. 

Usch gillar verkligen inte att vara sjuk! Blir så uttråkad av att bara vara hemma och inte kunna göra något för att det inte finns någon ork åt det. Men okej nu är det som det är och får väl bara hoppas på att det inte håller i sig så länge.

Så dagen går väl ägnad åt att dricka te och vila.. 

Lacuna


Har haft en toppenbra helg igen! Var ute med Denise i fredags vi dansade en massa och hade det sketakul! :D Resten av helgen har jag haft bra sällskap också. Sen igår kväll kom Denise hit igen och så käkade vi middag och kollade på film, mys. 

Idag har jag dock känt mig lite hängig, ont i halsen och huvudet.. Hoppas på att det inte blir värre bara, orkar inte vara sjuk :( Har iaf jobbat idag och var rätt så kul, dagen gick snabbt. Sen nu har jag inte gjort så mycket mer, blir vila från träningen så att jag inte blir sjukare...